Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Yüksek tavanlı ev için harika dekorasyon fikirleri!

Tavan dekorasyonu ve ev dekorasyonu doğru yapıldığı taktirde ferah, geniş ve iç açan bir eve sahip olmanız çok daha kolay olacaktır.

Günümüz şartlarında inşa edilen yeni yapılanma mimarisinde, yüksek tavanlı evlerin pek mümkün olmayışı artan nüfus artışıyla paralel bir bağ taşımaktadır. Genelin dışına bakacak olursak elbette yüksek tavanlı ev oranı da göz ardı edilmeyecek orandadır. Sizde yüksek tavanlı bir eve sahipseniz, bu birçok yönden avantajlı olduğunuzu göstermektedir. Tavan dekorasyonu ve ev dekorasyonu doğru yapıldığı taktirde ferah, geniş iç açan bir eve sahip olmanız çok kolay olacaktır.

salon dekorasyonu ustamgeliyor (2).jpg

Tavan dekorasyonu seçeneklerinden ilki; asma tavan kullanmanız ve ışıklandırmalar yerleştirmeniz olacaktır. Asma tavan kullanımı tavan üzerine sahte tavan yaptırmanız ve gömme spotlarla evinize stüdyo havası vererek şık bir görüntüye sahip olmanızdır.

salon dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Dekorasyon konusunda önemli bir yeri olan yüksek tavanlı ev dekorasyonu, avangart tarzdan hoşlanan kişiler için saray gibi görünen uzun şatafatlı ışıklandırmalar demektir. Yalnızca avangart dekorasyon tarzında kullanılmayan uzun asma lambalar, spor bir dekorasyon içinde oldukça marjinal bir hava oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

shutterstock_595655690.jpg

Yüksek tavanlı evleri dekore ederken, duvarları da dekorasyona dahil etmek en sık yapılan dekorasyon fikirlerinden biridir. Özellikle iç mimarlar tarafından tercih edilen yüksek tavanlı evlerin dekoresinde kullanılan duvarlar, genelde duvar kağıtlarıyla kaplanarak duvarların hem daha dolu hem de daha modern bir hava katmaktadırlar.

dekorasyon fikirleri ustamgeliyor.jpg

Tavanı yüksek olan evlerin duvarları boyanacaksa beyaz renk, evi daha büyük ve uzun gösterecektir. Evinizin tavanının daha yüksek görünmesini istiyorsanız, duvarınızı düz beyaza boyayabilir veya daha tok bir hava için toprak tonlarını tercih edebilirsiniz.

dekorasyon işleri ustamgeliyor.jpg

Odanızın uzunluğu sizi rahatsız ediyorsa, duvarınız için yatay çizgili duvar kâğıdı tercih etmeniz tavanı daha alçak, evin enini de daha geniş gösterecektir.

Aksine yüksek olan tavanınızdan memnunsanız, daha da uzun görünmesinde bir mahsur yok diyorsanız da tam tersini yapabilir, uzun çizgili duvar kâğıdı kullanarak evinizi daha da uzun gösterebilirsiniz.

ev dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Yüksek tavanlı ev dekorasyonu yapmak kolay görünse de zor bir meseledir. Tavanın ve duvarların dizaynından sonra seçilecek objelerin ve mobilyalarında birbirine tarz ve renk uyumu doğru seçilmelidir. Eğer dekorasyon konusunda çok bir bilgiye ve yeteneğe sahip değilseniz, işin de deneyimli bir iç mimardan yardım alarak evinize harika bir görüntü katabilirsiniz.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler