Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Yatak odası dolabı yaptırırken nasıl seçim yapmalıyım?

Siz de özel tasarım mobilyadan yanaysanız mobilya marangoz sektörü tam da size göre. İşte kişiye özel yatak odası için yapılması gerekenler.

Zaman geçtikçe sürekli kendini yenileyen ve ilerleyen birçok sektör bulunmaktadır. Mobilya marangoz sistemleri, boya badana sistemi, nakliyat sistemi gibi daha birçok sistemin kendisini yenilemesi daha birçok alanda hızlı bir şekilde gelişimin yaşanmasını sağlamaktadır.

Marangoz işleri.jpg

Tüm bu söylemiş olduğumuz gelişimler içerisinde bulunan raf sistemleri de raf modelleri için birçok çeşit bulunmaktadır. Eğer bir raf ve dolap sistemine ihtiyacınız varsa bunun için öncelikle çeşitleri arasından ayrım yapmanız gerekecektir.Kendi kapsamında gelişen raf sistemleri, birçok mağaza, depo gibi alanlarda oldukça rahat kullanılmakta ve oldukça fazla yük taşıyabilmektedir. Raf sistemlerinin yoğun olarak kullanılan mağaza, market, market depoları, hastane ve ilaç depoları gibi alanların dışında evlerde de gar dolap olarak tercih edilmelidir.

Mobilya ve Marangoz.jpg

Yatak odanız normalden çok daha küçükse eğer; tercihlerinizi raf sistemlerinin kapaklı olmayanlarından yaparak alanınızın çok daha geniş görünmesini sağlayabilirsiniz. Örneğin; Geniş bir sürgülü dolap sayesinde tüm eşyalarınızı dolabınıza sığdırabilecek, kıyafetlerinizi başka dolaplara koymak zorunda kalmayacaksınız.

mobilya ve marangoz (3).jpg

Kapakları sürgülü dolap satın alırken yahut yaptırırken çok dikkatli olmanız gerekmektedir. Kalitesinden emin olmadığınız dolabı kesinlikle yaptırmamanız gerekiyor çünkü bazı dolap malzemeleri fazlasıyla kullanışsız olabiliyor ve insanları mağdur edebiliyor. Kendinden sürgülü dolap sistemi için bir diğer söylenmesi gereken ise tercih edeceğiniz dolabın kapaklarıdır. Dolap kulplarını seçerken dikkatli olmanız oldukça önemlidir. Bunun nedeni ise bu tür sürgülü dolapları sadece yatak odanızda değil giyinme odalarınızda, çocuk odalarınızda, kiler gibi kullanımda olmayan fakat düzenli olmasını istediğiniz odalarınızda kullanabilirsiniz.

Marangoz Ustası.jpg

İhtiyacınız olan şey sadece işinizi yaptırmak istediğiniz ustanıza dolabınızın ölçülerini göndermek olacaktır. Ustanız ölçülerinize göre dolabınızı şekillendirecek ve sizlerin istekleri doğrultusunda dolabınızı hazır hale getirecektir. İsteğinize göre dolap içlerinizi kendiniz şekillendirebilir, isteklerinize göre bir dolap yaptırabilirsiniz. Dolabınızın içerisindeki rafların genişliğini, uzunluğunu ve aralıklarını da sizler isteklerinize göre değiştirebilirsiniz.

marangozcu-ustamgeliyor.jpg

Böylece dolabınızın tüm fonksiyonlarından haberdar olacaksınız. Dolabınızı yaptırdıktan sonra yapmanız gereken, kıyafetlerinizi dolabınıza ferah bir şekilde yerleştirmek ve geniş bir alanın tadını çıkarmak olacaktır. Unutmayın küçük olan yatak odasının mutlaka ferah raflara ve geniş bir dolaba ihtiyacı bulunmaktadır.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler