Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Yan yana gelmemesi gereken burçlar

ilişki de yan yana gelmemesi gereken belli burçlar var olup bunlara dikkat edilmesi gerektiğini de söyleyebiliriz.

Elbette kaderin kimi hangi zamanda karşımıza çıkartacağını ve âşık olacağımızı bilemeyiz. Fakat kendi tercihlerimizle yönlendirdiğimiz bir ilişki de yan yana gelmemesi gereken belli burçlar var olup bunlara dikkat edilmesi gerektiğini de söyleyebiliriz. Dikkat edilmediği takdirde uzun soluklu ilişkilerin olmayacağı, yorucu ve yıpratıcı bir ilişki olacağını da söylemeden geçmemeliyiz.

terazi burcu ustamgeliyor.jpg


Yengeç ve Terazi

Hayat felsefesi duygusallık ve aşk olan yengeçlerle, realist ve idealist bir hayat yaşayan terazi burçları bir arada uyumlu bir aşk yaşayamazlar. Eğer aralarında gerçek ve karşılıklı bir aşk oluşmuşsa, zor da olsa yürüyen bir ilişki olabilir. Gittiği yere kadar tabii.

boğa burcu ustamgeliyor.jpg


Boğa ve Koç

Dik başlı oluşlarıyla ün salan koç burçları ve inatçılıklarıyla yaka silktiren boğa burçları yan yana gelmemesi gereken bir diğer çift. Ola ki aralarında karşılıklı bir aşk oluştu, ta ki aşk bitene kadar kavga, dövüş giden bir ilişkileri olur.

Oğlak burcu ustamgeliyor.jpg


Yay ve oğlak

Yaylar gezmeyi, eğlenmeyi, gezmeyi ve gezmeyi oldukça severler. Sorumluluk onlar için oldukça kaçınılması gereken bir durumdur. Oğlaklar ise ciddi sorumlulukların altına girebilen ve sorumluluk sahibi kimselerdir. Hal böyleyken bu ikilinin ilişkisi anne çocuk ilişkisinden öteye gidemeyecektir.

akrep burcu ustamgeliyor.jpg


Koç ve Akrep

İki özgür ve flört eğilimli burç başlarda oldukça eğlense de ilerleyen zamanlarda durumlar değişir. İlk zamanlarda birbirlerinin alanlarına pek müdahale etmeseler de bu zamanla böyle olmayacaktır. Özellikle akrep burçları kıskançlıklarıyla meşhur olduğu için ilk atağı yaparak özgür ruha sahip olan koç burcunu kısıtlayacak ve ilişki iki taraf için de çekilmez bir hal alacak.

balık burcu ustamgeliyor.jpg


Balık ve Başak

İki inanılmaz farklı burç. Balıkların kafaları bulutlarda, naif, kırılgan, ağlak ve hayalperestken; Başak burçları ise tam tersi ayakları yere basan, mantıklı, çalışkan ve aşırı düzen hastası kişiliktedirler. Bu durum ikilinin yan yana pek uzun soluklu kalamayacağının bir göstergesidir.

aslan burcu ustamgeliyor.jpg


Boğa ve Aslan

Dışa dönük hükümdar yapısıyla aslanlar, kalabalık arkadaş ortamlarını ve popüler olmayı severken, boğa burçları evde yuvarlanmayı ve küçük arkadaş çevresini tercih eder. Bu konuda iki burcunda gereksiz inat ve gururundan dolayı orta yolu bulmak oldukça zor ve hatta imkânsız olabilir. Mümkün oldukça çift olmamaları başlarının da ağrımaması anlamına gelir.

Kova burcu ustamgeliyor.jpg


İkizler ve Akrep

Bu çiftin aşkı saman alevi gibidir. Değişken ve kararsız oluşlarıyla bilinen ikizler burcu, net ve duygularından emin olan akreplerle oldukça zıt bir durum yaşar. Kısa zaman içerisinde sahiplenici tavırlar sergileyen akreplere karşı umursamaz ve duyarsız kalan ikizler burcu ile akrebin ilişkisi de oldukça kısa soluklu olacaktır.

https://www.ustamgeliyor.com/baca-isleri/

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler