Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Sağlığınız için evinizi doğru havalandırın!

Düzenli ve doğru havalandırmayla evin havasını temizlemek mümkündür.

Evinizde gerçekleştireceğiniz bir eylem evinizin havasını kirletir ve nemlenmesine neden olur. Örneğin; yemek yapmak, banyo yapmak, misafir ağırlamak, kalabalık yenen yemekler gibi birçok nedenle evinizin havası kirlenir ve hastalıklara davetiye çıkartır.

evi havalandırma ustamgeliyor.jpg

Düzenli ve doğru havalandırmayla evin havasını temizlemek mümkündür. Bahar aylarında pencerenizi üst kısımdan açarak evin gün içerisinde temiz havadan faydalanmasını sağlayabilirsiniz. Unutulmamalıdır ki havalandırılmayan ev insan sağlığına zarar verdiği gibi eşyalarınızın da ömrünü kısaltacaktır.

pvc pencere ustamgeliyor.jpg

Kış aylarında ise evin içindeki ısının kaybolmaması öncelik olduğundan havalandırma işlemi oldukça hızlı yapılmalıdır. Bunun da en doğru yöntemi evin iki ucunda pencereyi açarak karşılıklı hava akımı yapmasını sağlamaktır. Hava çok soğuksa 5 dakika, değilse 15 dakikaya kadar çıkartılmalıdır. Evi doğru havalandırma ile sağlıklı ve ferah bir atmosfer oluşturmak ihmal edilmemesi gereken işlevlerden biridir.

evi havalandırma yöntemleri ustamgeliyor.jpg

Doğal ve maliyetsiz havalandırma yöntemlerinin dışında, evinizdeki kirli ve nemli havayı yok etmek, temiz bir havaya kavuşmak için ev tipi nem alma cihazı alabilir ve düzenli aralıklarla kullanarak evinizin havasını temizleyebilirsiniz.

klima ustası ustamgeliyor.jpg

Yahut aynı işlemi klima ile de yapabilirsiniz. Doğru ve düzenli kullanımda evinizdeki pis hava, kötü koku ve fazla nemden klimayla kolaylıkla kurtulabilirsiniz.

Havalandırma sistemleri için ihtiyacınız olan en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler