Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Saçın hızlı uzaması için ne yapılır?

Bakımın vücüdumuzdaki her bölgede olduğu gibi saçımızda da çokça olumlu etkileri vardır.

Saçınız ayda 0.5 santim, 0.2 santim arası uzamaktadır. Genetik nedenler bu konuda değişiklik gösterebilir. Bakımın vücüdumuzdaki her bölgede olduğu gibi saçımızda da çokça olumlu etkileri vardır.

saç kremi ustamgeliyor.jpg

Saça doğru bakılmadığı, doğru ve sağlıklı beslenilmediği taktirde, saçta dökülmeler, saç derisinde yaralar, cansızlık ve güçsüzlük olacaktır.

saç bakım yağı ustamgeliyor.jpg

Bütün bunları engellemek için beslenmede vitamin oranı yüksek gıdalar tüketmek hem genel sağlığınız hem de saç sağlığınız için oldukça önemlidir.

saç bakım ustamgeliyor.jpg

Saçı bakımla daha hızlı uzatabilmek, saçın aniden santimlerce uzayacağı anlamına gelmemektedir. Saçın derisini besleyerek saçınızı daha kolay ve güçlü uzaması demektir.

saç bakımı ustamgeliyor.jpg

Saçınızın çabuk uzamasını istiyorsanız, ilk olarak saçınızı temiz tutmalı, saç derinizin yağlanmamasını sağlamalısınız. Saç derinizi temiz tutmak bakteri oluşumunu önler ve saçınızın kolay ve güçlü uzamasına yardımcı olur.

saç bakım ürünü ustamgeliyor.jpg

İkinci olarak saç derinize düzenli masaj yaparak kan  dolaşımını hızlandırmalı ve böylece saç köklerini güçlendirerek daha hızlı saç uzamasına yardımcı olablirsiniz.

saç bakım ürünleri ustamgeliyor.jpg

Üçüncü olarakda, Zeytin yağı, badem yağı, hint yağı gibi yağlarla saç derinize ve saçlarınıza masaj yaparak beslenmesine yardımcı olabilirsiniz. Bu yağlar cildinizi ve saçlarınızı nemlendirerek, saç uçlarındaki kırılmaları gözle görülür seçilde azalmaktadır.

Saçı bakımla daha hızlı uzatabilmek ustamgeliyor.jpg

Unutulmamalıdırki saçın hızlı uzaması tamamen saç derisnin sağlıklı ve bakımlı olmasıyla ve doğru beslenmeyle alakalıdır.

Kuaför ihtiyacınız için en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler