Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Kış akşamlarını keyifli geçirmek için 4 öneri

Kasım ayı ile kendini iyiden iyiye hissettiren soğuk havaların ve uzun kış akşamlarının keyfini çıkarabileceğiniz 4 yöntem;

Kasım ayının gelmesi ile birlikte başlayan dışarıya çıkma isteksizliği hemen hemen hepimizin yaşamış olduğu bir durumdur. Ancak bu havaları faydaya çevirmenin olabileceği ve evinizde birçok yöntem ile keyifli vakit geçirmenin yolları olduğunu da söyleyebiliriz. Kış aylarında evde nasıl keyifli vakit geçirebilirsiniz işte yöntemleri.

kokulu mum-kış akşamları.jpg

Soğuk havaları evde değerlendirmenin yolları:

  • Yansın kokulu mumlar

Kış ayı denildiğinde eminim çoğunuzun aklına kokulu mumlar, loş ortamlar, sıcacık battaniyeler gelir. Kışın gelmesini sırf bu nedenle sevenlerde cabası. Kışı evde keyifli ve huzurlu bir şekilde geçirmek için çok sakin bir yaşamınız olması gerekmez. Çalışmanız ve belli yoğunluklarınız var diye kış akşamları mum yakamayacak, sıcak bir kahve içemeyecek de değilsiniz.

kış akşamları.jpg

Yoğun yaşantınızla birlikte mutlu olmayı sizde başarabilirsiniz. Akşamları bulunduğunuz odada kokulu mumunuzu yakarak sizde keyifli vakit bir kış akşamının dinginliğini pek tabii yaşayabilirsiniz.

meyve-bitki çayı-kış akşamları.jpg

  • Meyve/ bitki çayları

Kış akşamlarının olmazsa olmazlarından olan meyve ve bitki çayları en güzel yanı, kış aylarında zayıflayan ve güçsüzleşen metabolizmayı kuvvetlendirirken bir yandan da kış akşamlarının keyifli geçmesini sağlamaktadır. Tercih ettiğiniz bitki çayı sayesinde rahatlayabilir, hatta kendinizi rahat ve ılık bir uykunun kollarında bulabilirsiniz. Özellikle yorucu ve stresli geçen bir iş gününün sonunda mum yakarak bitki çayınızı içerek kolayca rahatlayabilirsiniz.

kış akşamı-müzik.jpg

  • Dinlendirici müzikler açın (kısık tonla)

Gözünüzün önüne gelen manzara tam olarak şöyle olmalı, soğuk bir kış akşamı eviniz sıcak ve mis kokulu bir meyve çayı/ bitki çayı / kahve hazır, odanız yanan mumun kokusu ile buram buram mis kokuyor ve loş sıcak bir ortam. Sevdiğiniz dizi yahut filim veya dinlendirici bir müzik ile uzanırken kitabınızı okuyorsunuz. Eminim kış akşamı gelişi hepimizi mutlu edecek.

kış akşamı.jpg

  • Dizi/ filim

Elbette kokulu mum, mis gibi sıcak bir çay eşliğinde sevmiş olduğunuz bir dizi filim de olmazsa olmaz bir eksik olacaktır. Daha önce izlemiş olmanız tekrar izlemenize engel değil. Eğer izlerken kendinizi gerçekten mutlu hissediyorsanız kış akşamı atmosferinizi mutlaka sevdiğiniz bir yapıtla süslemelisiniz. Kasım ayının gelişi ile kışa tam anlamıyla merhaba dememiz artık çay, mum, film üçlüsünü rahatlıkla

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler