Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

İlk kez temizlik şirketinden hizmet alacakların dikkatine bu 3 maddeye dikkat!

Eğer daha önce hiç temizlik şirketi ile iş yapmadıysanız ve bu bir ilk olacaksa ilk önce bunlara dikkat etmelisiniz

Temizlik işi kimi zaman gündelik kimi zaman ise dip köşe olarak yapılan yorucu bir işlemdir. Son yıllarda çalışan kadınların sayısının çoğalması ile yönelinen temizlik şirketleri de oldukça aktif olarak hizmet vermektedir. Eğer şu ana kadar bir temizlik firması ile çalışmadıysanız ve artık çalışmayı planlıyorsanız ilk olarak sayacağımız noktalara dikkat etmelisiniz.

temizlik şirketleri.jpg

Temizlik firmasından hizmet almadan önce nelere dikkat etmeliyim?

Son yıllarda oldukça çoğalan ve talep gören temizlik firmaları, bünyesin de yüzlerce elemanın bulunduğu ve bu işte profesyonel olan kişilerce oluşturulmuş bir ekip çalışmasıdır. Temizlenilecek yere göre ekip olarak da bireysel olarak da gitmektedirler. Bu firmaların güvenilir veya güvenmekte, çalışmakta sakınca olup olmadığını da şimdi vereceğimiz maddelerden anlayabilirsiniz.

temizlik-ev temizliği.jpg

  • Kaç yılında kurulmuş? Yeterli deneyime sahip mi?

Tercihlerinizde dikkat etmeniz gereken maddelerden ilki hizmet almayı düşündüğünüz temizlik firması yeterli deneyime sahip mi değil mi olmalıdır. Aynı zaman da çalışmayı düşündüğünüz temizlik firmasının uzmanlık alanlarını incelemelisiniz. Örneğin; çalışacağınız temizlik firması inşaat sonrası temizlik, ofis sonrası temizlik gibi alanlarda uzmanlık ve deneyim sahibi olmuşsa, sizin talep ettiğiniz ev temizliği konusunda size pekiyi bir hizmet veremeyebilir. Bunu kendileri söylemese de sizin bunu bu araştırmayı yaparak anlamanız gerekir.

kurumsal-temizlik şirketleri.jpg

  • Devlet onaylı bir firma mı?

Bu hizmet alacağınız her firmada dikkatli olmanız gereken bir husustur. Temizlik hizmetleri yapan bu firmaların kurumsal olmaları, güvenilir olma özelliklerini arttırmaktadır. Kurumsallık disiplini altında çalışan firmalar iş güvenliği, personel hakları, olabilecek herhangi bir sorunu hemen çözme çabası ve bu iç rahatlığı ile evinizi baştan sağma değil de oldukça özenli temizleme olarak sizlere geri dönmektedir.

temizlik-malzemeleri-doğal.jpg

  • Kullandığı temizlik ürünleri doğal mı kimyasal mı?

Bu konuda da oldukça dikkatli davranmanızda fayda var profesyonel ve iyi bir firma ucuz ve merdiven altı temizlik malzemeleriyle çalışmaz. Genel olarak çalışan ve müşterinin sağlığı için kimyasallardan oluşmayan deterjanları kendi bünyelerinde üretmektedirler. Kalitesiz, ucuz ve isimsiz malzemeler kullanmaları hijyenik açıdan sağlığı korumayacaktır. Kendileri üretmiyorsa da mutlaka bilindik ve kaliteli malzemeler kullanıldığından emin olmanız gerekmektedir.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler