Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Hayvan dostlarımıza faydalı olabilmek için 4 yol

Barınak hayvanlarının sayısı her gün artmaktadır. Barınakta yaşayan bu sevimli ve mazlum dostlarımız yalnız bırakmamız gerekir.

Türkiye Cumhuriyeti 5199 no’lu yasaya göre ülkemiz üzerinde yaşayan hayvan dostlarımızın yaşamını ve yaşam alanlarının değiştirilmemesini koruma altına almaktadır. Fakat ne yazık ki bu yasa çoğu kişi tarafından daha önce ya hiç duyulmamış ya da göz ardı edilmiştir.

köpek eğitimi ustamgeliyor.jpg

Bundan dolayı da barınak hayvanları sayısı her gün artmaktadır. Barınakta yaşayan bu sevimli ve mazlum dostlarımız için yapmamız gerekenleri şu şekilde sıralayabiliriz.

hayvanları koruma günü ustamgeliyor.jpg


Pet Shop değil Hayvan barınaklarına gidin

Eğer hayvan sahibi olmak istiyorsanız veya çevrenizde evcil hayvan sahibi olmak isteyen insanlar varsa, onları mutlaka ikna edin ve hayvan barınağından bir canlı daha sahiplenerek birini daha kurtarmış olun. Sosyal medya da oldukça meşhur hale gelen #satınalmasahiplen akımı ile bir hayvan dostumuzu da sen kurtarmış ol.

köpek eğitimleri.jpg


Boş vakitlerinizde kısa da olsa hayvan barınaklarına ayırın

Sizin programınıza göre en uygun saat hangisiyse o saatinizi zamanınızı hayvan dostlarımıza ayırarak onları sevin. Hafta sonu veya hafta içi fark etmez. Bir saat sizin için oldukça az bir zaman dilimi olsa da hayvan dostlarımız için bunun önemi oldukça fazla.

hayvanları koruma günü.jpg

Barınakta olan hayvan sayısı oldukça fazla olduğu için ne yazık ki hayvan barınağı çalışanları hepsiyle özel olarak ilgilenip sevgi gösteremiyor ve tek tek hepsini yürüyüşe çıkaramıyor. Bundan dolayı bir saattiniz olsa da düzenli olarak hayvan barınaklarında geçirin ve onlarla ilgilenerek çok daha mutlu olmalarını sağlayın.

köpek eğitimcisi ustamgeliyor.jpg


Resimlerini çekin!

Eğer fotoğraf çekme işinden anlıyorsanız barınak hayvanlarının resimlerini çekin. Bunun nedeni ise barınaktan hayvan sahiplenilmesi adına reklamlar için kullanılan resimler için amatör resimler değil de kaliteli ve dostlarımızın doğal ve sevimli oldukları karelerin, sahiplenecek kişiler tarafından oldukça etkileyici etken olmasıdır.

köpek eğitimi fiyatları ustamgeliyor.jpg

Güzel çekilmiş olan bir fotoğraf sahiplenmek isteyen ilk bakışta oldukça etkilemekte ve cezbetmektedir. Sizin çekmiş olduğunuz bir fotoğrafın sahipleniciyi cezbederek karar vermesini etkileyebilir. Bu sizin için de oldukça sevindirici bir durum olacaktır.

hayvan kanunları.jpg


Paylaşın!

Barınağa giderek her gereksinimi çekin ve sosyal medya hesaplarınızda bunları paylaşın. İhtiyaçları ve destek olunması gerektiğini yazarak yönlendirmeler yapın. Yakınlarınıza ve dostlarınıza da bunları sosyal medya hesaplarında paylaşması için ricada bulunun. Bu şekilde mutlaka bir kişi de olsa destek bulacak ve sevimli hayvan dostlarımıza fayda sağlamış olacaksınız.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler