Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Duvar Kağıtları Arasından Seçim Yapmak

Değişim vaktinin geldiğini düşünüyorsanız ustamgeliyor duvar kaplama seçenekleri evinizin havasını değiştirebilirsiniz.

Duvar Kağıdı Kullanımı

Evde dekoratif bir şıklık yaratmanın en kolay yollarından birisi duvar kağıdı kullanmaktır. Düz renk boyalardan sıkıldıysanız ve artık değişim vaktiyse size duvar kağıdı önerebiliriz. Uzun ömürlü olması, silinebilir olması, kir toz tutmaması ve lekeleri belli etmemesi ile duvar kağıtları oldukça kullanışlı bir alternatiftir.

Evinizin konseptine uygun olarak seçtiğiniz duvar kağıdı ile dekoratif açıdan evinizi tamamlayabilirsiniz. Lüks, pahalı eşyalar ya da bir çok aksesuar almanıza gerek kalmadan aradığınız şıklığı size doğru desendeki duvar kağıdı sağlayacaktır.


Duvar Kağıdı Modelleri

Duvar kağıdı almaya karar verdiyseniz, yapacağınız en önemli şey şık ve evinize uygun bir  duvar kağıdı seçmek. Bundan sonrası iş zaten ustalara kalacaktır. Bu yüzden siz duvar kağıdı seçimine yoğunlaşın. İlk yapmanız gereken duvar kağıdının kalitesini belirlemek.

Hem uygulama aşaması kolay ve şık olsun, hem de uzun yıllar eskimeden kullanayım diyorsanız kaliteden vazgeçmeyin. Çünkü ucuz duvar kağıtları sizi yarı yolda bırakabilir. Duvar kağıdı maliyeti çok olacak korkusu ile ucuza kaçmanız halinde duvar kağıdını kısa sürede yenilemek zorunda kalabilir ve maliyeti daha da arttırabilirsiniz.

Duvar Kağıdı Desen Seçimi

Duvar kağıdı seçimi yaparken kalitesine karar verdiyseniz sıra desenlerde. Desen seçerken canlı, cıvıl cıvıl bir duvar kağıdı mı yoksa sade ve şık bir duvar kağıdı mı istediğinize karar verin. Aynı mekan için iki farklı duvar kağıdı seçimi de yapabilirsiniz. bu durumda tek duvar için mesela duvar taş kaplama görünümlü bir kağıt seçerken, diğerini daha sade seçin. Sade olan duvar kağıdını tüm duvarlara kullnırken, taş olanı tek duvara kullanarak mekana derinlik katabilirsiniz.

Duvar kağıdı seçerken diğer bir husus da eşyalarınızın renk ve modelidir. Eğer eşyalarınız çoksa, desenliyse ya da canlı renklerde ise sade bir duvar kağıdı seçimi yapabilirsiniz. ancak eşyalarınız zaten sade ise canlı renkler ya da daha iri desenler ile evinizin havasını değiştirebilirsiniz.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler