Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Duvar Kağıdı ve Çocuk Odası

Çocuk odası için duvar kağıdı ustamgeliyor ile sağlıklı ve pratik bir şekilde uygulanıyor.

Duvar Kağıdı Renk ve Modelleri

Duvar kağıtlarında binlerce renk ve desen bulunmaktadır. Duvar kağıdının uygulanacağı mekana göre istediğiniz modelde duvar kağıdı seçebilirsiniz. Mesela salon için daha klasik bir duvar kağıdı seçerken, mutfak için daha renkli ve büyük desenli bir duvar kağıdı seçebilirsiniz. İsterseniz koridorlar için sade bir duvar kağıdı seçebilir, yatak odanız için romantik desenleri olan duvar kağıdı kaplama seçebilirsiniz. Tüm bu ortamlara uyum sağlayacak olan daha pek çok çeşit bulmak mümkün. Tüm bu çeşitler arasında seçim yapmak ise tamamen sizin zevkinize kalmıştır.


Çocuk Odası Duvar Kağıtları

Çocuk odaları için olan duvar kağıtları da en az diğerleri kadar çeşitlidir. Balonlar, arabalar, bulutlar, kalpler, hayvanlar, çiçekler, ayıcıklar, yıldızlar, çizgi film kahramanları gibi daha pek çok tema duvar kağıtlarında işlenmektedir. Ancak bu renk ve desenlerin canlılığına kapılıp yanlış karar vermemek gerekir.

Çocuk odası için duvar kağıdı seçimi büyük önem arz eder. İlk olarak duvar kağıdının sağlıklı olması, ikinci olarak ise kaliteli ve deseninin çocuğa uygun olması gerekir. Çocuk odalarında kullanılan duvar kağıtları uluslararası kalite standartlarına uygun olmalıdır. İçerisinde zararlı kimyasallar, çözücüler ya da katkı maddeleri kullanılmamalıdır. Çocuğun sağlığına zarar vermeyecek hava alabilen, anti bakteriyel ve anti alerjik duvar kağıtları tercih edilmelidir.Çocuk Odası Duvar Kağıdı Özellikleri

Çocuk odaları aynı zamanda çocuklarınızın oyun alanlarıdır. Bu yüzden yağlı, kirli elleri ile duvarlara dokunacak ve ara sıra resim yeteneklerini duvarda test etmek isteyeceklerdir. Iste bu yüzden seçtiğiniz duvar kağıdı kesinlikle silinebilir olmalıdır. Ayrıca sık sık sileceğiniz için sildikçe rengi solmamalı ya da duvar kağıdı aşınmamalıdır. Bu yüzden ucuz duvar kağıdı çocuk odaları için pek uygun olmayacaktır.

Bu kriterlere uygun olarak duvar kağıdı seçimi yaptıysanız sıra duvar kağıdı nasıl yapıştırılır sorusuna geldi. Bu aşamada da renksiz ve kokusuz olan tutkallar ya da kendinden yapışkanlı olan duvar kağıtları tercih edilmelidir.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler