Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Duvar Kağıdı Uygulama Çözüm Önerileri

Profesyonel duvar kağıdı kaplama ustamgeliyor ile oldukça kolay ve zevkli bir iş haline gelecek.

Badana Boya ve Duvar Kağıdı Farkı

Geleneksel yöntem evlerin duvarlarına boya badana yapılmasıdır. Ancak son yıllarda modern yöntemlere yönelerek dekoratif duvarlar tercih ediliyor. Belirli aralıklarla evlere badana boya yapmaktansa, uzun yıllar kullanma imkanı olan seçenekler daha çok tercih ediliyor. Ayrıca boya badanada duvarlar tek bir renk ile boyanırken, dekoratif duvarlarda renklere bir de desenler eşlik ediyor. Bu sayede duvarlara canlılık ve hareketlilik de katılmış oluyor.

Duvar Kağıdı Avantajları

Duvar kağıtları uygulama esnasında toz, kir, pis ya da lekeler oluşturmaz. Bu yüzden duvar kağıdı kaplama boyaya nazaran daha kullanışlı ve daha kolaydır. Duvar kağıtlarının silinebilir olması, nem, rutubet, küf ve mantar oluşturmaması, hava alabilir olması, anti bakteriyel ve anti alerjik olması gibi pek çok özellik avantajdır.

Ayrıca duvar kayıtlarında dilediğiniz renk ve deseni seçebiliyor olmanız da sizi cezbedecektir. Çünkü sınırlı badana boya renkleri içinde seçim yapmaktansa, sınırsız renk ve desen seçimi yapmak daha eğlenceli olacaktır. Ayrıca evinizi de kat kat daha şık gösterecektir.

Duvar Kağıdı Seçimi

Duvar kağıdı emek ve para harcanan bir iş olduğu için en iyi sonucu elde etmek için çabalamalısınız ki tüm bunlara değsin. Bunun için de en şık duvar kağıdı seçimi yapılmalıdır. Duvar kağıdı seçerken evinizde bulunan eşyalara göre seçim yapabilirsiniz. Eşyalarınız modern ya da klasik mi, sade ya da gösterişli mi düşünmeli ve ona göre karar vermelisiniz. Mesela eviniz çok sade ise biraz daha renkli, hareketli bir duvar kağıdı seçebilirsiniz. Ancak eviniz zaten gösterişli ise sade bir duvar kağıdı seçerek bütünlük sağlayabilirsiniz. Klasik evler için yuvarlak hatlı desenler tercih edilirken, modern evler için düz çizgili, geometrik ya da asimetrik desenler tercih edilebilir.

Duvar kağıdı seçimi yaptıktan sonra sıra duvar kağıdı nasıl kaplanır sorusuna geliyor. Duvar kağıdı kaplama incelikli ve ustalık isteyen bir iştir. Bu nedenle profesyonel bir ustamgeliyor ustası ile çalışmak sizi mükemmel sonuca götürecektir.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler