Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Dubleks ev dekorasyonu yaparken bilmeniz gereken unsurlar

Ev dekorasyonun başlıca bir iş oluşu, dubleks ev dekorasyonunda işlerin çok daha zorlaşmasına neden olur. Dubleks ev dekorasyonu için:

Dubleks ev, evin içerisinden merdivenin olması ve iki katlı ev anlamına gelmektedir. Tek katlı eve nazaran daha ayrıntılı ve özenli bir dekorasyon isteyen dubleks ev dekorasyonu, bilinçli bir şekilde yapılmalıdır.

dubleks dekorasyonu.jpg

Dubleks ev dekorasyonu konusunda oldukça dikkatli olmasının sebebi, evin iki katlı olması ve evdeki iki katında hangi amaçla kullanılması gerektiğidir. Dubleks ev dekorasyonunda genel anlamda alt katlarda aktif yaşam alanları üst katlarda ise saha çok yatmak ve dinlenmek için kullanılan alanlar olmaktadır.

dubleks-dekorasyon-stili.jpg

Tüm ailenin ortak alanı olan salon, mutfak, tuvalet, misafir odası gibi alanlar alt katta olurken, üst katta yatak odası, banyo, çocuk odası, misafir yatak odası gibi alanlardan oluşmaktadır.

küçük salon dekorasyonu.jpg

Genelde dubleks evler koridor anlamında oldukça geniş alanlara sahip mekanlardır. Bu geniş koridorları rahatça kullanmanız için oldukça güzel bir imkan olacaktır. Kimi zaman oturma alanı olarak da şık bir dekorasyon ile kullanılan koridorlar, yine dekorasyon stili konusunda size en çok uyan antre dolap, şık bir ayna, vintege bir kilim, şık bir şemsiyelik sepeti ile dekore edebilirsiniz.

dubleks-ev dekorasyonu.jpg

Dubleks ev dekorasyonu konusunda en güzel seçeneklerden biri ise iki katlı olan evin iki ayrı daire ve iki ayrı tarz olarak dekore edilmesidir. Örneğin aynı anda iki ayrı dekorasyon stili seviyorsunuz ve evinizde her iki stili de uygulaya biliyorsunuz. Klasik bir dekorasyon tarzı ile salonunuzu, oturma odanızı, mutfağınızı dekore edebilecekken, yatmak ve dinlenmek için üst katı ayrı, sade minimalist bir sistemde dekore edebilirsiniz.

ev-dekorasyonu.png

Bunun dışında evi bütün olarak değerlendirebilir ve tümünü aynı tarz üzere dekore edebilirsiniz. Dubleks evlerde genellikle yapılmaya çalışılanda tam olarak budur. Ev içerisinde aynı tarzdaki atmosferi yakalamak her zaman çok da kolay bir iş değildir. Kullanacağınız eşyaların renklerinde uyumu yakalamaya çalışın ve göz yoran, kalabalık görünen kafa karıştıran bir alan oluşturmaktan mutlaka kaçının.

tropikal ev dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Dekorasyon da en dikkat etmeniz gereken kullandığınız mobilyaların evinizdeki kullanım alanlarına uygun parçalar olmasıdır. Amaçsız olarak hiçbir mobilyayı evinizde bulundurmamanızda evinizin hem ferah hem de şık görünmesini sağlayacaktır.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler