Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Alçıpanın Faydaları

Pek çok farklı alanda kullanılan alçıpanın faydalarını biliyor musunuz? Ustamgeliyor ile hemen öğrenin.

Alçıpan nedir sorusu dekorasyona yeni merak sarmaya başlamış kişiler tarafından en çok sorulan sorular arasında yer almaktadır. Alçıpan alçı levha anlamına gelmektedir.Ev ve iş yeri dekorasyonlarında kullanılan alçıpanlar duvar ve tavan gibi yüzeylerin kaplanmasında kullanılmaktadır.

Alçıpanların Faydaları ve Özellikleri

Alçıpanlar inşaat sektöründe sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Kullanımı kolaydır ve hızlı bir şekilde sonuç vermektedir. Kullanılan alanın havasını anında değiştiren alçıpanları son derece uygun fiyatlara satın almak mümkündür.  Alçıpan faydaları arasında ilki yangına dayanıklı olmaladır. Alçıpan ile kaplanan yüzeylerde yangın riski minimum seviyeye inmektedir. Alçıpanların sağlamış olduğu faydalarından bir diğeri ise ısı ve ses yalıtım özelliğidir. Özellikle duvar dekorasyonlarınızda tercih edeceğiniz alçıpanlar evinizin ve iş yerinizin dışarıya karşı olan ses yalıtımını sağlayacaktır. Odanın ısı kaybınıda minimum seviyeye düşürmeye yardımcı olacaktır. Isı yalıtımı ve yangın dayanıklılığı dışında alçıpanlar haşeraler ile mücadelede de çok sık tercih edilmektedir. Tarım ilaçları arasında yer alan alçı ve kreç haşerelerin yaşamasına imkan vermeyecek bir alan oluşturmaktadır. Alçıpanın  kullanılan yüzeyler haşere ve böceklere yaşam alanı sunmayacaktır.

Alçıpanlar ülkemizde seri halde fabrikasyon sistemi ile üretilmektedir. Dilediğiniz model ve ebatta alçıpanları kolaylıkla satın alabilir ve montajını gerçekleştirebilirsiniz. Alçıpan ustası aramaktaysanız ustangeliyor.com web sitesinde hizmet vermekte olan ustalara biz göz atmanızı önermekteyiz.  Alçıpan oldukça hızlı sonuç alınan bir dekorasyon uygulamasıdır. Fakat uygulamalardan başarılı sonuç elde edebilmek için kullanılan malzemelerim kalitesine önem vermek gerekmektedir. Alçıpan işlemini gerçekleştirecek ustaların maharetleride uygulamadan alınacak sonucun kalitesini etkileyecektir.


Alçıpan Tavan

Alçıpan tavan dekorasyonunda en çok kullanılan inşaat malzemeleri arasında yer almaktadır. Tavan uygulamalarında ekonomik ve son derece dekoratif olması sebebi ile sıklıkla tercih edilmektedir. Asma tavan uygulamaları için de oldukça elverişli olan alçıpan tavanlar uygulama yapılacak alanın büyüklüğüne göre fiyatlandırılmaktadır. Diğer malzemelere oranla son derece uygun fiyatlı olan alçıpan tavanlar hemen hemen her mekanda kolaylıkla kullanılabilmektedir.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler