Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Alçıpan Özellikleri

Ustamgeliyor alçıpan ustaları ile evinizi çok daha güzel bir hale dönüştürülebilirsiniz.

Alçıpanlar Neden Tercih Edilir?

Alçıpanlar son yıllarda özellikle ev dekorasyonlarında  fazlaca tercih edilmektedir.  Alçıpanların ev dekorasyonlarında sıklıkla tercih edilmelerinin ise temel sebepleri ve alçıpan özellikleri şu şekildedir:

1-Yangına Dayanıklıdır

Alçıpanların kullanım amaçları her ne kadar dekorasyon olsa da alçıpanları yangına dayanıklı yüzeyler oluşturmak amacıyla da tercih edilmektedir.

2-Antibakteriyel Ürünlerdir

Alçıpanlar antibakteriyel ürünlerdir. Alçının bakteri ve virüs oluşumunu önleyici ve haşereleri uzak turucu özelliği bulunmaktadır.

3-Hafif ve kolay şekil alan bir malzemedir

Alçıpanların üretilmekte oldukları alçı son derece hafif ve kolay şekil alan bir malzemedir. İşlenmesi şekil verilmesi kolay olması sebebi ile ev dekorasyonunda sıklıkla tercih edilmektedirler. Alçıpanlar beton ve kiremit malzemelerin yerine tercih edilmektedir. Beton ve kiremik malzemelere oranlar kurulumu ve taşınması daha kolaydır. Hazır alçıpan kalıpları sayesinde alçıpan ustaları olmadan da kolaylıkla alçıpan uygulamasını yapmanız mümkündür.

"shutterstock_287429624.jpg"

4- Ucuzdur

Alçıpanlar pek çok dekorasyon malzemesine göre çok daha uygun fiyatlıdır. Alçıpanların üretimi son yıllarda seri halde de yapılmaktadır.  Fabrikalarda seri halde kalıplara dökülerek hazırlanan ve satışa sunulan alçıpanların kurulumuda son derece kolaydır. Yapanız gereken tek şey alçıpan uygulaması yapmayı düşündüğünüz yüzeyin ölçüsünü almak olacaktır. Ölçülerine uygun olarak satın alacağınız alçıpanlar kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Seri halde üretilmesi ve kalıba dökülmüş ve kullanıma hazır bir şekilde satılmaktadırlar. Kuruluma hazır olması ve az işçilik istemesi sebebi ile sizlere maliyeti son derece düşük olacaktır.


5-Ses ve Isı Yalıtımı Sağlar

Alçıpanlar uygulandıkları yüzeyde ses ve ısı yalıtımı da sağlamaktadır. Evinizde bazı odalara ses yalıtımı yaptırmak istemekteyseniz başvuracağınız ne ekonomik yol alçıpan olacaktır. Alçıpan ses yalıtımının yanı sıra ısı yalıtımıda sağlamaktadır. Uygulanmakta olan alanların ısı kaybını kolaylıkla engellemektedir.

6-Suya Dayanıklıdır

Suya dayanıklı alçıpan bulunmaktadır. Bünyesinde nemi tutmayan bu alçıpanlar banyo ve tuvalet gibi alanlarda uygulanabilmektedir.

Hem evinizi güzelleştirmek hem de odalarınızda ses ve ısı yalıtımı oluşturmak istemekteyseniz usta seçiminizi doğru yapmanız gerekmektedir. Alçıpan işleri için ustamgeliyor.com sizler için en doğru adres olacaktır.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler