Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

7 ayrı meyve suyunun 7 ayrı mucizevi faydası

Uzman diyetisyenlere göre diyette de oldukça önemli bir yeri olan meyve suları sofralardan eksik etmememiz gereken vitamin depolarıdır.

Meyve suları hazır olmadığı taktirde oldukça faydalı gıda kategorisinde yer almaktadır. Uzman diyetisyenlerin belirttiğine göre diyette de oldukça önemli bir yeri olan meyve suları sofralardan eksik etmememiz gereken vitamin depolarıdır.

detox (2).jpg

Birçok çeşitli hastalığa da şifa olan meyve sularında hangisi, hangi hastalığa iyi gelir gelin birlikte bakalım:

nar suyu ustamgeliyor.jpeg

Nar suyu: Nar suyu kolesterol ve şeker, dengeleyen, kişiyi kalp hastalığından koruyan, kanser hücrelerinin oluşmasını engelleyen ve aynı zamanda bağırsak parazitlerini de düşürmede etkilidir.

Elma suyu.jpg

Elma suyu: Elma suyu içerdiği B3, E vitamini ve potasyum içeriyor. Düşen kan şekerini anında dengeleyen ve dengeden tutan elma suyu aynı zamanda baş ağrılarına da oldukça iyi geliyor. Kan şekeri ile ilgili yaşamış olduğunuz bir sorun varsa mutlaka yanınızda ( evde sıkılmış) elma suyu yahut büyün bir elma bulundurmalısınız.

Üzüm suyu.jpg

Üzüm suyu: A vitamini, B vitamini ve C vitaminleri bakımından oldukça zengin olmasının yanı sıra oldukça bol miktarda potasyum ve demir de içermektedir. Kuvvetli bir antioksidan içermesinden dolayı vücutta oluşan zararlı hücrelerle savaşır ve bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlar.

vişne suyu.jpg

Vişne suyu: Vişne suyu içerdiği A vitamini, potasyum ile kanda oluşan asitleşmeyi temizler. Midenin ve karaciğerin düzenli çalışmasını sağlar. Kuvvetli bir ateş düşürücü özelliğe sahiptir. Ateşli hastalılar da mutlaka bol bol tüketmeye özen gösterilmelidir.

portakal suyu.jpg

Portakal suyu: Gün içerisinde tüketilen bir bardak portakal suyu günlük C vitamini ihtiyacını gidermektedir. B1 vitamini, B2 vitamini, B6 vitamini, potasyum ve çeşitli mineralleri içerisinde barındıran portakal suyunun, insan vücudunda oluşan veya oluşacak olan kanser hücreleri ile de savaştığı bilinmektedir. Portakal suyu aynı zamanda kılcal damarları da kuvvetlendirmektedir.

Şeftali suyu.jpg

Şeftali suyu: Şeftali suyu A vitamini, B vitamini ve güçlü bir antioksidan ve A vitamini aktivitesi gösteren beta koreten bakımından oldukça zengin bir içecektir. Şeftali suyu içerisinde bulunan diyet lifleri sayesinde zayıflatırken, kalp damar hastalıklarının korunmasına da kanser hücrelerinden korunmasına da oldukça etkili bir besin kaynağıdır.

kayısı suyunun faydaları.jpg

Kayısı suyu: Kayısı suyu gün içerisinde bir bardak tüketildiğinde vücudun ihtiyacı olan A vitaminini karşılamaktadır. Kayısı içerisinde bulunan diyet posası kabızlığa iyi gelmekle beraber, diğer bağırsak hastalıklarına, apandisit, hemoroid, diş rahatsızlıkları, diyabet hastalığı, kalp hastalığı ve kolon hastalıklarına da şifa olmaktadır.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler