Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Yazlık ev dekorasyonu yapacak olanların dikkatine!

Yazlık ev dekorasyonunuz da yapacağınız mobilya seçimi ilk önce evinizin şekline ve büyüklüğüne bağlı bir durumdur.

Yeni bir yazlık ev aldınız, ya da var olan yazlık evinizin dekorasyonunu değiştirmek istiyorsunuz. Yazlık ev dekorasyonu yaparken ya da yenilerken elbette belli başlı püf noktalar var ve dekorasyon sırasında belli noktalara değinildiğin de ortaya mutlaka güzel sonuçlar çıkacaktır.

Yazlık evler.jpg

Adım adım yazlık ev dekorasyonu yapacak olduğumuzda sıralamaya mobilyalar ve renklerinden başlamalısınız, daha sonra halı, kilim olarak devam etmelidir.

minimalist stil ev ustamgeliyor.jpg


1) Yazlık eviniz için mobilya seçimi

Yazlık ev dekorasyonunuzda yapacağınız mobilya seçimi tıpkı diğer dekorasyonlarda olduğu gibi ilk önce evinizin şekline, büyüklüğüne bağlı bir durumdur. Şayet eviniz geniş bir ev ise mobilyalarınızın geniş ve rahat olmasına özen göstermelisiniz.

ev dekorasyonu.jpg

Birçok mobilya firması yazlık evlere özel hasır görünümlü, ahşap görünümlü veya normal komple döşeme şeklinde mobilyalar üretmektedir. Tercih edeceğiniz koltuk takımı açılabilir yatak şekli alan özelliğe sahip olursa yazlık evinizde ağırlayacağınız konuklarınız çok daha rahat edecektir.

dekorasyon.jpg

Mobilya seçimi yaparken muhakkak açık renk tercih etmelisiniz. Yazın enerjisini yazlık evinizde de sonuna kadar yaşamak istiyorsanız mobilyalarda, mavi, beyaz, sarı, fıstık yeşili, krem gibi içerisinde sıcaklığı barındırmayan renklerle yazın enerjisini yaşayabileceğiniz bir ev dekore edebilirsiniz.

oturma odası dekorasyonu ustamgeliyor.jpg


2) Hasır Mobilya tam yazlık evler için

Yazlık evinizin bahçesi için alacağınız masa sandalye takımı alma konusunda hala karar veremediyseniz tercihiniz mutlaka hasır modellerden yana olmalı. Hem doğallığın hem de yazın yansıması olan hasır mobilyaları dilerseniz evinizin içerisinde de tercih edebilirsiniz. Ağır ve avangart mobilyalardan uzak tutmanız gereken yazlık ev dekorasyonu genel bir mantık olarak hafif eşyaların olduğu rahatlığa ve konfora yönelik döşenmiş evlerden oluşur.

koltuk takımı ustamgeliyor.jpg

Burada amaç kişinin eşyaya hizmet etmesi değil de eşyanın kişiye hizmet etmesidir. Buda olabildiğince az ve öz eşya kullanımı anlamına gelmektedir. İhtiyaç olarak gerekli olan eşyalar alınmalı, alınırken renk ve mobilya yapısının yazlık eve hitap etmesine özen gösterilmelidir.

Trend yazlık evler.jpg


3) Halı kilim

Yazlık evinizde kullanacağınız halının kalınlığı önemlidir. Tüylü halı ve kalın halılar yazlık ev dekorasyonunuzda yeri asla olmayan parçalardır. Evinizin havasının ferah kalması için oldukça küçük kilimler veya hasırdan örülmüş kilimlerle dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler