Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Tercih yapacak olan öğrencilerin dikkatine! Geleceğin meslekleri işte burada!

Uzmanlara göre önümüzdeki yıllarda en popüler, ihtiyaç duyulan ve kazandıran meslekler belirlendi.

Üniversite sınavına giren öğrencilerin dikkatine! Uzmanlara göre önümüzdeki yıllarda en popüler, ihtiyaç duyulan ve kazandıran meslekler belirlendi. Üniversite tercihleri yapıldığı bu dönemde işinize yarayacak bu bilgileri puanınıza ve kişiliğinize göre şekillendirebilirsiniz.

En sık sorulan sorulardan olan en iyi meslekleri derledik;

Web tasarımcılığı ustamgeliyor.jpg


Web tasarımcılığı

Sosyal ağların ve internetin bu denli yoğun olduğu bu çağda, git gide her sektöründe dahil olmasıyla birlikte en çok ihtiyaç olan sektörlerden biri haline gelen web tasarımcılar, home office yaparak da büyük paralar kazanabilecekler.

Sizin de ilginizi çekiyorsa incelemeli ve tercihleriniz arasına katmalısınız.

3D Yazıcı mühendisliği ustamgeliyor.jpg


3D Yazıcı mühendisliği

Bilgisayarlarda çizilmiş olan 3D objeler, tabiri caizse elle tutulur hale getiren cihazlar. Bu cihazların oluşturucusu 3D yazıcı mühendisleri, önümüzdeki yıllarda en popüler ve fazla aranan bir meslek olarak belirlenmiştir.

Meslek seçimi yapanlar için oldukça önemli bir dönem olan üniversite tercihleri zamanı doğru karar vermek için iyi bir araştırma yapılması gereken bir dönemdir.

Yapay zeka ustamgeliyor.jpg


Yapay zekâ uzmanları

Gelişen teknoloji ile hayatımıza giren robotlar, önümüzdeki 30 sene içerisinde farklı özellikler ve zekalarda üretilerek insan hizmeti ve gelişimi için kullanılması hedefleniyor. Bunun için de yapay zekâ üretebilen uzmanlara ihtiyaç duyularak en güzel meslekler arasında ilk sıralarda yer alması bekleniyor.

Meslek seçimi esnasında alacağınız kararın kendinize olduğu kadar insanlara da faydası olmasına özen göstermeniz gerekmektedir. İnternet ile gelişen teknoloji ile birlikte değişim gösteren meslekler de internet ve bilgisayar üzerine gelişim göstermiştir.

Bulut hesaplama uzmanlığı ustamgeliyor.jpg


Bulut hesaplama uzmanlığı

Bulut hesaplama uzmanlığı, bilişim teknolojileri, kaynak ve kabiliyetlerinin servis olarak sunulmasıdır. Bu işlemi gerçekleştirecek olan kişiler, bulut hesaplama uzmanı olarak tanımlanmaktadır. En fazla para kazandıracak mesleklerden biri olarak görülmektedir.

Endüstriyel veri bilimciliği ustamgeliyor.jpg


Endüstriyel veri bilimciliği

Veri bilimciliği özellikle günümüzde e-ticaret şirketlerinde büyük önem kazanmış durumdadır. Endüstriyel veri bilimcileri veriyi çıkarıp hazırlamak, analizler oluşturmak ve elde edilen sonuç sayesinde ürün üretim sürecini sağlamaktan oluşmaktadır. Özellikle önümüzdeki yıllarda bu konuda etkin kişiler aranarak yüksek ücretler karşılığında mesleklerini icra edecektir.

Mobil uygulama geliştiricisi ustamgeliyor.jpg


Mobil uygulama geliştiricisi

Mobil uygulama geliştiricileri mobil platform için uygulamalar üretecek hem eğitim hem ticaret konusunda verim sağlayacak uzmanlar şimdiden en çok talep edilen mesleklerden olup para olarak da yüksek getirilere sahiptir.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler