Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Doğru ev dekorasyonu için doğru yol izle

ev süsleri dekore edilen odanın içi ferahlatan ve ruhu sıkmayan bir hava oluşturmasına yardımcı olacaktır.

Ev dekorasyonunda farkınızı bir kaç adımla ortaya koymanız mümkün. Bu adımlardan önce istediğiniz ve sevdiğiniz ev  aksesuarları ve ev tarzını zihninizde netleştirerek ortaya daha güzel sonuçlar çıkmasını sağlamaya özen göstermelisiniz.

ev dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Unutulmaması gerekir ki yaşamınızın büyük bir bölümü evlerde geçer.

stüdyo daire dekorasyonu.jpg

Misafir ağırlanan, dinlendiğiniz, sosyalleştiğiniz ve hatta huzur bulmak için yalnız kaldığınız mekanlar olan evlerin dekorasyonu ciddiye alınması gereken ve insan psikolojisi açısından da oldukça önem taşıyan bir konudur.

oda dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Ev dekorasyonunda özellikle salon dekorasyonu en çok vakit geçirilen mekan olduğu için üzerinde iyi düşünülmesi, araştırılması ve hatta gerekli durumlarda mimar desteği alınarak renk, desen ve doğru mobilya ile dizayn edilmesi gereken bir mekandır.

salon dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Bir çok ev dekorasyon fikirleri ile karışan zihninizi, temizleyerek oldukça sade ve dingin bir dekorasyon tarzına yönelmeli ve hem temizlik konusunda hem de kaliteli bir yaşam konusunda doğru seçim yapmalısınız.

2018 salon dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Beğendiğiniz mobilyanın dizayn edeceğiniz mekanı küçültmemesine ve daraltmamasına özen göstermeniz, doğru yolda olduğunuzun ilk göstergesidir.

dekorasyon ustamgeliyor.jpg

Diğer bir adım ise dekore edeceğiniz alan devasa bir büyüklüğe sahip değilse renk seçiminde dikkatli olmanız ve açık tonlar tercih etmeniz olacaktır.

ev dekorasyonları ustamgeliyor.jpg

Pastel tonların hakim olduğu mobilyalar ve ev süsleri dekore edilen odanın içi ferahlatan ve ruhu sıkmayan bir hava oluşturmasına yardımcı olacaktır.

2018 ev dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Sırf beğendiğiniz için odanızı yahut evinizi gereksiz ve kullanmadığınız eşya ve aksesuarlarla doldurmanız evinizin boğucu ve demode bir havaya bürünmesine neden olarak yanlış ev dekorasyonu yapıyor olduğunuzu göstermektedir.

stüdyo daire dekorasyonu.jpg

Ev dekorasyonunuzda kendinize doğru ve ferah bir ortam oluşturmak istiyorsanız fakat bu konuda özel bir yeteneğiniz olmadığını düşünüyorsanız işinde usta bir dekoratörden mutlaka dekorasyonunuz konusunda destek almalısınız.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler