Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Temizlik Hizmeti

Eskiden sadece yüksek gelirli insanların kullandığı ev temizlik şirketleri ve bireysel olarak temizlik hizmeti veriyorlar.

Ev temizliği dendiğinde farziyeti sadece kadınlara aitmiş gibi algılanan bir olgu geliyor akla. Oysa böyle bir kuralın olmadığı,kadınlarında artık iş hayatına atılmış olmasıyla göze batan bir algı haline geldi. Kadınların iş hayatındaki temposundan çoğunlukla eve harcayacakları enerjileri kalmıyor doğal olarak. Hal böyle olunca ev temizlik şirketleri ve bireysel temizlik yapan bayanlar giriyor devreye.

Ofis Temizliği.jpg

Eskiden sadece yüksek gelirli insanların kullandığı ev temizlik şirketleri ve bireysel olarak temizlik hizmeti veren bayanlar, şimdilerde hemen hemen her eve hizmet vermekte. Gerek kadınların iş hayatına atılması,gerek büyük temizlikler için yardımcı istemeleri ev temizlik şirketleri'nde ve bireysel temizlik hizmeti veren çalışanların sayısında ciddi artışa sebep oldu.

Temizlik Şirketi.jpg

Güvenli hizmet almak ve fiyat çeşitlilikleri için ustamgeliyor.com 'u ziyaret edebilirsiniz. Talep oluşturarak oturduğunuz yerden fiyat alabilir ustanızı seçebilirsiniz.

Temizlik İşleri.jpg

Temizlik hizmeti veren gündelikçi bayanların günlük kazancı 100 tl ile 150 tl arası değişmektedir. Ücret anlaşması yapmadan temizlik hizmeti alacağınız kişiye neler yaptığını detaylı sormayı unutmayın. Günlük temizilik de temel unsurlar süpürge, zemin silme, toz alma, wc , banyo ve mutfak 'dan oluşmaktadır.

Temizlik.jpg

Bir diğeri ise halı,perde,koltuk, duvar,cam temizliği gibi bir tık daha zor temizlik işlerinden oluşmaktadır. Yaptırmak istediğiniz işin ağırlığına göre ücretlerde değişme olacağını da göz önünde bulundurmalısınız.

Günlük ev temizliği.jpg

Daha büyük temizlik işleri için temizlik şirketleri ve çok fonksiyonlu temizlik aletleri iş yapmaktadır. Örneğin; inşaat sonrası kaba veya ince bina temizliği, büyük holding temizlik işleri, büyük halı yıkama gibi akla gelecek bir çok büyük temizlik işleriyle de temizlik şirketleri ilgilenmektedir.

Günlük ev temizliği fiyatları.jpg

Bu tarz ve birçok temizlik ihtiyaçlarınız için en profesyonel ustalarımız ve şirketlerimizle ustamgeliyor.com da hizmetinizdeyiz. Kuru temizleme bir diğer hizmet seçeneğimizdir.

Temizlik işleriniz için ihtiyacınız olan en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da. HEMEN TIKLA ve müşteri oylarıyla seçilen ustalarımızdan ÜCRETSİZ en uygun fiyat teklifini al.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler