Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Siz hala mutfak temizliği için mucizevi temizlik karışımını denemediniz mi?

Mutfak temizliği denildiğinde kadınların aklına çetrefilli ve yorucu bir iş gelir. Mutfak temizliği gerçekten de hem çetrefilli hem yorucu hem de oldukça zaman alan bir iştir. Özellikle bahar temizliklerinde yapılan ev temizliği içinde kadınların korkulu rüyalarından biri mutfak temizliği diğeri ise yatak odası temizliğidir. Bu iki alanın temizliği oldukça uğraştırıcı ve yorucudur.

Mutfak temizliği için kolay yöntemler
nelerdir?

Mutfak temizliği için yapmanız gereken kolay yöntemler nelerdir sorusuna verilecek birçok cevap bulunmaktadır. Hemen her kadının korkulu rüyası olarak bilinen mutfak temizliğinde ilk olarak ağır kimyasalları kullanmamanız gerektiğini söylemeliyiz.
İnsan sağlığına ciddi derecede zarar veren belli başlı kimyasallardan korunmak çok daha sağlıklı bir ömrünüz olması anlamına gelmektedir. Bu yüzden size mutfak dolabı temizliği, buzdolabı temizliği, ocak ve tezgâh temizliği için yapmanız gereken doğal bir karışım önereceğiz.

Mutfak dolabı temizliği için doğal
temizlik karşımı nedir?

Doğal
temizlik karışımı dendiğinde aklınıza devasa ve hiç duymamış olacağınız şeyler
gelmesin. Aksine karşınıza çıkacak karışım belki de birçok kez temizlik ve
bakım ürünleri konusunda duyduğunuz bir madde. Evet, bakım ve temizlikte
oldukça sık kullanılan ‘’SİRKE’’ mutfak temizliğinde püf nokta olarak
bilinmekte ve kabul edilmektedir.

Peki, bu sirke ile mutfak nasıl temizlenir diye sorduğunuzu fark edersek size bunu oldukça basit bir biçimde anlatabiliriz. İster yalnızca sirkeli su ile ister  (çok yağlı olan bölgelerde) sirkeli karbonatlı sıcak su ile mutfak dolabı temizliği veya farklı mekân temizliği yapabilirsiniz.

Mutfak temizliği neden doğal
ürünlerle yapılmalı?

Mutfak temizliği neden doğal ürünlerle yapılmalı sorusuna yanıt elbette hem insan sağlığı hem de mobilyaların uzun ömürlü kullanımı için olacaktır. Mutfak temizleme ürünleri içinde bulunan ve hem insan sağlığını tehdit eden hem de he mutfak dolapları üzerinde zaman içinde aşınma yapan yakıcı kimyasallar bulunmaktadır.

Bundan dolayı yapılacak olan işlem sirke, karbonat, limon gibi doğal ürünleri temizleme işleminde kullanmak olacaktır. Bu maddeleri bir litrelik ılık bir su ile karıştırarak boş bir fıs fıs kutusuna doldurabilir ve böylece ürünü mutfak dolaplarında ocakta ve tezgâhta gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler