Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Ruhunuza hitap eden dekorasyon tarzı; Rustik dekorasyon

Doğa ve geçmişin harmanlandığı dekorasyonun adı olan rustik tarz son yıllarda iç mimarlar tarafından en sık talep edilen stillerin başında gelmektedir. İnsana ve doğaya belli bir saygı üzerine yapılan dekorasyon stilinde diğer dekorasyon tarzlarına nazaran çok daha farklı tarzlar sunulmaktadır. Dekorasyon stilleri arasında en çok Country dekorasyon olmaktadır. Country dekorasyon ve rustik dekorasyon benzerliği ve bütünlüğü ile meydana gelen şık, doğal ve modern bir tarzın eski ve modern dekorasyonu seven herkesin tercih edeceğini söylememiz mümkündür.  

Rustik ev
dekorasyonunu evime nasıl uygularım

Renkler bu doğa dekorasyonunda asla canlılıkları ile ön planda olmamaktadır. Daha çok sakinliği ve doğallığı önceleyen bu ev stilinde ön planda her zaman doku vardır. Tercih edeceğiniz aksesuar ve malzemelerin el yapımı olması rustik tarzı ilk şartlarındadır. Örneğin; rustik dekorasyon tarzı ile dizayn edeceğiniz bir evde odanız için tercih edeceğiniz bir perde açık pastel ve nötr tonlarda olacakken aynı zamanda el işlemeli olması da oldukça önemlidir. Ek olarak direk sitemiz üzerinden ev boyama hizmetine de başvurabilirsiniz!

  Evinizin tam anlam da rustik bir tarz olmasını istiyorsanız; halınız hasırdan yapılmış veya tığ işi bir kilim olarak da kombine edilebilir. Rustik dekorasyon da ahşap olmazsa olmaz maddelerden biridir. Az işlenmiş ahşap dolaplar, yatak gibi mobilyalar yatak odanızın havasını rustik hale getirecektir.Dekorasyonunuzda modern olan hiçbir aksesuarın ve mobilyanın bu tarzda yeri yoktur. Rustik tarzı oluşturmak için kullanacağınız aksesuarlar mutlaka el yapımı ve eskitme olmalıdır.

Örneğin; yatak odanız için yapacağınız rustik tazı gar dolabınızdan yatak başınıza duvar panellerine kadar açık tonlu ahşap kullanmanız bu tarzı yatak odanızda çok güzel yansıtmanız anlamına gelecektir. Odanızı daha davetkar ve rahat hale getirmek istiyorsanız kullanacağınız ışıklandırmanın daha çok parlamayan ve gözü yormayan cinsten olmasına dikkat etmelisiniz.Tercih etmiş olduğunuz sergi, peluştan, el örgüsünden yahut hasırdan olursa çok daha kolay bir biçimde istediğiniz tarzı yansıtabilirsiniz. Aynı zamanda antika olan veya antikayı andıran bir sallanan sandalye, dekoratif panolar veya radyoda odanıza çok sıcak bir hava katarak akşamları yatak odanızda uzun vakitler geçirmenizi sağlayacak.
Marangoz
Mobilya Boyama ve Cila
Mobilya Montajı ve Tamiratı
Özel Mobilya Yapımı
Raf ve Dolap Sistemleri
İşyeri ve Ofis Mobilyası
İç Mimar

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler