Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Rahatlamaya ev dekorasyonundan başlayın!

Son zamanlarda adını koyamadığınız bir iç sıkıntısı yaşıyorsanız doğru yerdesiniz, uzmanlara göre değişime dekorasyondan başlamalısınız.

Son zamanlarda bir şeylerden sıkıldıysanız ve bunun adını koyamıyorsanız değişime evinizin dekorasyonundan başlamalısınız. Ancak dekorasyonun baştan aşağıya değişmesi oldukça maliyetli ve zor olabilir,  fakat masrafa girmeden kolay bir şekilde hem rahatlayabilmeniz hem de değişim yaşamanız için oldukça basit ve kolay bir şekilde değişim yapmanız mümkün.

dekorasyon.Jpeg

Rahatlamak için evde değişim nasıl yapılır?

Kimi zaman ismini koyamadığımız bir iç sıkılması ummadığımız kadar uzun sürebilmektedir. Ne olduğunu ve neden olduğunu bilmemiz yahut bilmememiz bu durumu değiştirmiyorsa ilk olarak yaşam alanlarında imkân varsa köklü yoksa da ufak çaplı değişim yapılmasında fayda vardır. Yaşam alanlarındaki dekorasyonda yenilik herkesi mutlu eder, yeniler, motive eder. Az maliyetli fakat çok etkili dekorasyon önerilerinin en başında is duvar boyası renkleri gelmektedir.

dekorasyonda değişim.jpg

Fazla miktarda paralar harcamadan değiştirebileceğiniz duvar renginizle evi baştan ayağa yenilemiş hissine bürüyerek motive olacağınızdan hiç şüpheniz olmasın. Duvar boyasıyla eş değer bir değişim katan duvar kâğıdı da uygulayabileceğiniz kolay dekorlardan biri. Duvar boyama yahut duvar kâğıdı işlemini evinizde en göz önünde olan odaya yalnızca bir duvarına da yaparak istediğiniz değişimi elde edebilirsiniz.

yeşil yapraklar.jpg

Eviz de maliyeti az olarak yapabileceğiniz bir diğer yenilik ise iri yapraklı büyük yeşillikler almanız olacaktır. Evinizin havasını bir anda değiştirecek olan ev bitkileri mevsimine göre seçildiği takdirde çok daha renkli bir hava oluşturacaktır. Ev dekorasyon konusunda oldukça renkli ve otantik bir hava katacak olan ev bitkileri yapılan araştırmalarda kişiler üzerinde pozitif bir etkiye sahip olduğu görülmüştür.

sade-dekorasyon.jpg

Ev içerisindeki kalabalık olan eşyalarında evden çıkartılması dekorasyon konusunda çok daha minimal bir yol izlemenize yani ferah ve çok daha hoş bir hava oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Dekorasyonda yenilik için büyük paralar harcamanıza gerek olmadığını gördükten sonra evinize alacağınız birkaç aksesuar, ışıklandırma, halı, perde gibi ev gereçlerinin de büyük oranda yenilenme hissini yaşatacağından emin olabilirsiniz.

Ev dekorasyonuna dair tüm ihtiyaçlarınız için en iyi uzmanlar Ustamgeliyor.com'da.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler