Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Prefabrik evin avantajları !

Depremden etkilenmeyen ve çok çabuk inşa edilen prefabrik evler, sektöründeki firmaların dikkatini çekerek hızla büyümüştür.

Prefabrik Türkçe bir kelime olmayıp, dilimize İngilizceden gelen ve 'parçaları önceden hazırlamak' anlamına gelen bir kelimedir.

Prefabrik ev.jpg

Prefabrik yapıtlar ile evler, okullar, sosyal tesisler, hastaneler, kamp alanları ve havuzlar yapılmaktadır. Ülkemizde konteyner ev hafif çelik prefabrik ev üretimi 1999 depreminden sonra çoğalmıştır. Depremden etkilenmeyen ve çok çabuk inşa edilen bu evler, sektöründeki firmaların dikkatini çekerek hızla büyümüştür.

Preafabrik evler.jpg


Prefabrik evlerin özellikleri şöyledir;

- Prefabrik evler ince çelikten oluştuğu için diğer yapıt ürünlerinden 9 -10 kat daha hafiftir.

- Heyelan esnasında diğer yapıtlara nazara çok daha fazla etkilenir.

- Hafif ve sağlam olan prefabrik evler, en kötü zemine dahi güvenle uygulanabilir.

- Belli bir iklime bağlı olmaksızın yaz kış inşa edilebilir.

- Fabrika üretimi sırasında, montaj delikleri açıldığı için kurum sırasında delme, kırma, çakma işlemlerine gerek yoktur.

- Uzun ömürlüdür ve sökülüp saklanabilir.

Prefabrik ev fiyatı .jpg


Prefabrik evin avantajları;

*Sağlıklı oluşu

Prefabrik ev sistemleri, ısı ve ses yalıtımı sağlar, rutubet ve küs oluşumunu engelleyen yapısıyla kronik rahatsızlığı olanlar için tavsiye edilen bu yapıtlar yangın güvenliği üst seviyededir.

Prefabrik ev kaç para.jpg

*Sağlam oluşu

Başta heyelan olmak üzere tüm doğal afetlere karşı, tüm prefabrik ev modelleri aynı büyüklükteki bir betonarme yapıttan çok daha sağlamdır. Çok daha hafif oluşu ile deprem sonrası oluşacak can kaybını önler.

prefabrik ev modelleri ustamgeliyor.jpg

*Ekonomik oluşu

Prefabrik ev modelleri beğendiğiniz herhangi birinin tüm ölçü ve modeline göre fiyat belirlemesi yapılır ve daha sonra bir sürprizle karşılaşmazsınız. Diğer yapıtlara göre çok daha ekonomiktir.

prefabrik evler ustamgeliyor.jpg

*Uzun ömürlü oluşu

Prefabrik evler, kaliteli malzemelerden üretildiği için sıradan bir betonarme ev ile aynı ömre sahiptir.

prefabrik ev ustamgeliyor.jpg

*Sorunsuz oluşu

Prefabrik evlerin yapım süreci bilgisayarlarda santimi santimine uygun olarak üretildiği için hatasız yapıtlar olup, kolayca monta edilirler.

Prefabrik ev fiyatları.jpg

*Cazip oluşu

Prefabrik evler deprem bölgesinde yaşayanlar için bulunmaz bir olacaktır. Kırılma, çatlama, dönme gibi hiçbir sorun oluşturmayan prefabrik evler, yüzlerce modeliyle de her zevkten insana hitap eder. Prefabrik evler en geniş aileden en küçük yapıtlara kadar dizaynlarıyla herkese uygun olarak kurulumu yapılabilir.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler