Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Küçük olan evimi kolayca kış dekorasyonuna nasıl çeviririm?

Küçük olan evinizi kolayca kış moduna sokmak istiyorsanız yapmanız gerekenleri şöyle sıralayabiliriz:

Küçük bir eviniz varsa öncelikle öncelemeniz gerekenin ev içerisinde yalnızca ihtiyaç dâhilinde eşya olması olacaktır. Eğer eve yeni taşınıyorsanız ihtiyacınız olmayan hiçbir parçayı evinize koymayarak ferah bir dekorasyon yapmış olacağınız gibi psikolojik olarak da rahat ve özgür hissedeceksiniz.

küçük ev dekorasyonu.jpg

Küçük ev dekorasyonu nasıl yapılır?

Bir artı bir ev dekorasyonu yapmak isteyen ancak bu konuda zorlanan kişiler için ilk öneri minimal bir yol izlemeleri yönünde olmaktadır. İhtiyaç olunan (zaruri ihtiyaç) her mobilya parçasının alınması ancak bu mobilya parçalarının ebatlarının odanın genişliğine uygun olması gerekir. Kolaylıkla dekorasyonu değiştirilebilecek ısı konusunda avantajlı ev tipleridir. Genelde tek kişinin veya en fazla iki kişinin yaşadığı, yoğun çalışma hayatı olan kişilerin tercih ettiği küçük evler, büyük evlere nazaran ısı konusunda oldukça avantajlıdırlar.

kış-dekorasyonu.jpg

Küçük evlerde kış dekorasyonu

Kış dekorasyonu denildiğinde aklınıza ilk gelenin mumlar, el örgüsü bohem bir battaniye, tüylü bir halıdır. Stüdyo daire kış dekorasyonu için tam olarak yapacaklarınız da bu tarz olacaktır. Kış dekorasyonu yaparken yaz aylarında kullandığınız ince küçük kilimi kaldırarak yerine kalın tüylü veya uzun ipli bir halı sererek başlamanız gerekecektir.

tüylü-beyaz-halı.jpg

Dekorasyon sırasında dikkat etmeniz gerekenlerden biri yere sereceğiniz halının rengidir. İstediğiniz rengi tercih etme lüksünüzün olmayışı ise küçük bir eviniz oluşundan dolayıdır. Küçük olan evinizde mobilya renklerinde olacağı gibi halı renginde de açık tonları kullanmanız mecburidir. Aksi takdirde eviniz olduğundan çok daha küçük ve karanlık gözükecektir.

koltuk-üstü-battaniye.jpg

Evi kış moduna sokmak için halılardan sonra dekoratif koltuk üstü battaniyeler kullanın, bohem tarza yakınsanız daha canlı renkler olan bir örgü battaniye ile bile evinizi kış dekorasyonu moduna sokabilirsiniz. Kış aylarının olmazsa olmazlarından olan mumları ve taşına bilir rustik ısıtıcıları da dekorasyon sırasında kullanmayı ihmal etmemelisiniz. Kalorifer peteği olan evinize taşınabilir ısıtıcı almanız evinizin küçük oluşundan dolayı gereksiz olabilir, onun yerine evinize bolca mum koyarak özellikle akşamları içinizi ısıtan bir dekorasyon oluşturabilirsiniz.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler