Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Küçük balkonlar için dekorasyon

Küçük bir balkonunuz varsa ve nasıl kullanışlı hale getireceğinizi bilmiyorsanız bu yazı tam da size göre. Gelin bakalım.

Kalabalık kent yaşamında bir bahçenizin olması oldukça lüks bir durumdur. Apartman dairelerinde en büyük lüks geniş bir balkona sahip olabilmekken, özellikle yeni yapıtlarda oldukça küçük inşa edilen daireler Fransız balkon denilen (korkuluklu yere kadar uzun cam) bir kişinin ancak ayakta durabildiği balkon tipleri, kent yaşamını oldukça bunaltıcı hale getirmiştir.

küçük balkon dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Eğer bir balkonunuz varsa, içerisine bir masa takımı koyup sevdiğiniz bir dostunuzla karşılıklı kahve içebiliyorsanız şanslısınız demektir. Balkonunuz varsa birkaç ufak dokunuşla eğlenceli ve daha bakımlı bir hale getirerek bunaltıcı sıcaklarda daha keyifli vakit geçirmeniz mümkün.

balkon sandalyesi.jpg

Orta büyüklükteki balkonunuza dekorasyon için ilk adım olarak açık renk bir duvar boyası uygulayarak başlayın, balkon dışarı alanda kaldığı için çok daha sık kirlenen bir bölgedir. Buna rağmen orta boyda bir balkonun olduğundan geniş gözükmesi ve daha ferah bir ortam sağlaması için beyaz rengine boyanması en doğru sonuca götürecektir.

balkon sandalyesi ustamgeliyor.jpg

Balkon dekorasyonu için ikinci adım olarak yapmanız gereken balkon zemininizin kaymayan açık renk bir seramikle döşenmesidir. Daha otantik bir hava isteyenler için yapay çimen halıda oldukça sık tercih edilen seçeneklerden biridir.

balkon ustamgeliyor.jpg

Balkon duvarı ve zemininden sonra balkonun duvarına renkli saksıları monte ederek, mevsimine uygun renkli çiçekler ekebilirsiniz. Daha sonra balkonunuzun büyüklüğü ve enini göz önünde bulundurarak beyaz ferforje veya metal bir masa takımı koyarak balkonunuzda beyaz ve canlı renklerin keyfini çıkartın.

küçük balkon dekorasyonu.jpg

Sıradan olmayan minimalist ve neşeli bir balkon dekorasyonu sizin ve sevdiklerinizin keyifli sohbetler edebileceği harika bir mekâna dönüşecek. Akşam oturmaları için renkli fenerler ve mum kullanarak hem serin bir mekân hem de otantik bir hava oluşturarak balkonunuzun tadını her saatte çıkartabilirsiniz.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler