Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Evlenilmemesi gereken 5 erkek tipi

Evlilik, masallarda anlatılan tozpembe bir peri masalı olmayıp; oldukça ciddi bir müessesenin temeli anlamına gelmektedir.

Evlilik, masallarda anlatılan tozpembe bir peri masalı olmayıp; oldukça ciddi bir müessesenin temeli anlamına gelmektedir. Bu durumda büyük umut ve hayallerle kurulan evlilikte seçilen eşin de oldukça önemli olduğu da görülmektedir.

Evlilik Psikolojisi.jpg

Kadınların hayallerini süsleyen, üzerine birçok düş kurulan evlilik kurumu için seçilecek erkek eş adayından çok uzak durulması gereken 5 erkek tipinden bahsedeceğiz.

kıskanç-erkekler.jpg


1) Aşırı kıskançlık

Kıskançlığın bir sevgi belirtisi olduğu asırlardır söylenen ve bilinen bir gerçektir. Oysa kıskançlığında her şeyde olması gerektiği gibi bir sınırı olması gerektiği de gözden kaçırılmaması gereken ciddi bir durumdur. Aşırı kıskanç olan bir erkekle evlilik zor bir süreç olacaktır.

kıskanç-erkek.Jpeg

Attığınız her adımı sorgulayan ve her birine sorun çıkmaması için sabırla ve sakince yanıtlar vermeniz sizi kısa sürede yıpratacaktır. Evliliğin uzun soluklu bir müessese olduğunu göz önünde bulundurursak, evlenmeyi düşündüğünüz erkeğin kıskançlık seviyesinden emin olmadan karar vermemeniz gerekir.

annesine-duskun-erkek.jpg


2) Annesinden ayrılamayanlar

Elbette anneler kutsaldır ve hayatımızın her sürecinde yanımızda olması gereken kişilerdir. Fakat bazı takıntılı erkeklerde olan bu hastalık evliliğin üç kişi olarak yaşanmasını mecbur kıla biliyor. Anneye olan aşırı bağlılık, evlenerek anneyi terk etti hissine kapılarak duyduğu bu suçluluk ve bu suçluluğun acısını evlendiği kadından çıkartacak huzursuzluk verecek davranış bozuklukları evliliğin temelini derinden sarsan ve evliliğin bitmesine sebep olan bir durumdur.

anne-düşkünü-erkekler.jpg

Bundan dolayı, evleneceğiniz erkekte anneye olan sevginin takıntı boyutuna ulaşıp ulaşmadığından emin olmadan asla bu yola girmeyin.

şiddet-eğilimli-erkek.jpg


3) Fiziksel ve psikolojik şiddet eğilimli olanlar

Evlenilmemesi gereken erkekler sıralamasında ciddi olarak dikkat etmeniz gerekenlerden bir diğeri de şiddet eğilimli erkeklerdir. Şiddetin yalnızca fiziksel olarak görülmesi de oldukça yanlış durumlar arasında yer almaktadır. Örneğin; yaptıklarınızı sürekli sorgulayan, bağıran bir erkek de size psikolojik şiddet uyguluyor demektir. Bu tarz erkeklerden uzak durun.

düğün orkestrası ustamgeliyor.jpg


4) Olgun olmayan erkekler

Çocuk ruhlu olan erkek tipleri flört döneminde oldukça eğlenceli tipler olabilirler, fakat en başında da söylediğimiz gibi; evlilik ciddi bir müessesedir ve olgunluk gerektirir. Çocuksu bir ruha sahip erkek, ev idaresinde gerekli bütçe kontrolünü yapamaz, savurgan davranır ve kolay kolay sorumluluk sahibi olamaz. Bu durum ise evlilikte kadını çok yıpratır ve tek başına evliliğin yükünü taşımakta pek mümkün olmayan bir durumdur.

Evlilik Psikolojileri.jpg


5) Çapkın olanlar

Bir erkeği tanıma döneminde veya flört döneminde çapkın olduğunu gördüyseniz, duyduysanız evlenmek için uygun bir aday olmadığını da anlamış olmanız gerekir. Kendinizi kandırarak bir daha yapmaz, ileride yapmaz gibi cümleler ile girdiğiniz evlilik yolunda ve evlilik sürecinde içinizi kemiren bir kurt ve şüphe ile bir hayat sürmeye mahkûm etmiş olacaksınız. Bundan dolayı çapkın erkekler evlenmek için uygun adaylar değildir.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler