Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Duvar kâğıdı sökme işlemi hakkında birkaç bilgi

Duvar kağıdı sökme işlemi oldukça zor ve uğraştırıcı olduğundan dolayı çoğu kişi boyanabilir boya kağıdı tercih etmektedir.

Duvar kağıdı sökmek oldukça kolay bir işlem demeyi, sökecekler de duymayı eminim çok isterdi. Fakat ne yazık ki oldukça zahmetli bir iş olan duvar kağıdı sökme işlemini gerek evin duvarlarını boyamak, gerek uygulattığınız duvar kağıdının beğenmemek gibi bir çok sebebe dayalı olabilir.

Duvar kağıdı ustamgeliyor.jpg

Kimi zaman iyi ustaları bile zorlayan duvar kağıdı sökme işlemi için vereceğimiz işinizi kolaylaştıracak birkaç öneri ile zamandan da emekten de tasarruf edebileceksiniz. Duvar kağıdı sökme işleminden çekinen bir çok kişi eskiyen duvar kağıdından kurtulmaya cesaret edemezken kimi de sırf bundan dolayı boyanabilir boya kağıdı tercih etmektedir.

duvar kağıdı sökme.jpeg

Şimdiye kadar boya badana işleriyle amatör veya profesyonel olarak hiç ilgilenmediyseniz ve sökülecek duvar kağıdı da eski tip bir kağıtsa sakın elinizi sürmeyin. Duvar kağıdını sökmeyi herkes çok çabuk yapamaz. Gereksiz yere fazla emek ve zaman harcamış olursunuz. Sökülen duvar kağıdının ardından yapılacak işlem için zaten bir boya badana ustası gerekeceği için duvar kağıdı sökmek işlemini sizin üstlenmeniz anlamsız olacaktır.

duvar kağıdı nasıl sökülü ustamgeliyor.jpg

Eğer planınızda duvar kağıdı söküldükten sonra duvarınızı iyi bir ustaya boyatmaksa boya için usta çağırdığınızda en baştan usta ile her şeyi konuşarak netleştirmelisiniz. Sökülecek duvar kağıdından alınacak ücret ve boya badana işi için alınacak fiyat konuşulmazsa daha sonra fiyatta ummadığınız değişiklikler olması büyük olasılıklar içerisindedir.

duvar kağıdı sökme ustamgeliyor.jpg


Duvar kağıdı
 sökmek için ihtiyacınız olan malzemeler:

  • Yere sermek için büyük muşamba poşet ve bant
  • Duvar kağıdı ıslansın diye kova, ılık su, yumuşatıcı çözücü, boya fırçası veya rulo yahut sünger
  • Sökülecek duvar kağıtlarını koymak için en büyük boy çöp poşeti

Duvar kağıdı nasıl sökülür.jpg

  • Maket bıçağı, özel duvar kağıdı kazıyıcı, sert fırça
  • Yüksek yerlere uzanabilmek için merdiven
  • Tüm kağıdın sökümünden sonra duvarı temizlemek için zımpara, dolgu macunu deterjanlı su

duvar kağıdı.jpg


Duvar kağıdını sökme işlemleri

Sökme işlemi için ilk önce zemini poşetlemelisiniz. Daha sonra  Ilık suyu kovaya doldurarak fırça, rulo veya sünger yardımı ile duvar kağının bolca su ile ıslatın bir duvarı ıslatıp diğerini ıslatırken ilk ıslanan duvar sökülme işlemine hazır olacaktır. İşlem bu şekilde olup yapamadığınız taktir de ustadan yardım almanız gerekebilir.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler