Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Duvar kağıdı hakkında genel bilgi

Duvar kağıdı uygulama oldukça dikkat ve özenli bir seçim gerektirir.

Duvar kağıdı duvarları süsleyip güzelleştirmek için duvar yüzeyine yapıştırılan desenli kağıda verilen isimdir. Duvar dekorasyonu olarak da adlandıran bu uygulama oldukça dikkat ve özenli bir seçim gerektirir. Boya badana gibi sık değiştirilmeyen duvar kağıdı uzun yıllar duvarınızda ilk günkü gibi durabilme özelliğine sahiptir. Hem renk hem desen seçimi olarak doğru seçimler duvar dekorasyonu ve ev dekorasyonunuzu bütünleştirerek uzun yıllar sıkılmadan kullanmanızı sağlar.

duvar kagitlari ustamgeliyor.jpg


İthal Duvar kağıdı nedir?

İthal duvar kağıdı denildiği gibi, ithal olan ülkemizde üretilmeyen ve başka ülkelerden yurdumuza gelen duvar kağıdı çeşitleridir. Ülkemizde de üretilen duvar kağıtlarının yanı sıra ithal olan duvar kağıtlarında oldukça geniş bir renk ve desen yelpazesi bulunmaktadır. Kendi içerisinde de iki kısma ayrılan ithal duvar kağıtları ucuz ve pahalı olmak üzere değişmektedir.

*Ucuz olan ithal kağıtlar; ilk kullanıma başlandığında sorun çıkartmasa da, 1 yıl gibi bir sürede deformelerle karşılaşmanıza, temizliğinde zorluk çekmenize sebep olmaktadır.

*Pahalı olan ithal kağıtlar ise; yüksek kaliteli ve kolay temizlenebilir özelliklere sahip olmaktadır. Uzun ömürlü olan bu kağıtlar kolay kolay deforme olmamaktadır.

2018 duvar kağıdı modelleri.jpg

Duvar kağıdı temizliği

Duvar kağıdı temizliği her duvar kağıdı uygulamayı düşünen kadının aklındaki ilk sorulardan biridir. Bilinmelidir ki her çeşit duvar kağıdında rulo paketi üzerinde duvar kağıdının kullanımı ve özellikle temizlenme talimatları yazmaktadır.

Bir çok çeşit duvar kağıdı malzemesi olduğu için temizleme talimatlarıda tek tip olmayıp, değişiklikler göstermektedir. Buda talimata uygun temizlik yapılmasının önemini göstermektedir.

duvar kağıtları ustamgeliyor.jpg


Taş desenli duvar kağıtları

Taş desenli duvar kağıtları, en sık tercih edilen duvar kağıdı modeli olarak bilinmektedir. Kalabalık metropollerde yaşayan insanların doğaya olan hasretini yansıtmaktan taş desenli duvar kağıtları uygulandığı ortama huzur ve derinlik katarak mekana doğal bir atmosfer katmaktadır.

duvar kağıdı modelleri ustamgeliyor.jpg

Gelişen teknoloji ile birlikte duvar kağıdı modellerinde büyük ölçüde gelişmeler sağlanmıştır. En farklı ve en çok tercih edilen duvar kağıdı modelleri üç boyutlu taş desen olarak tespit edilmiştir. Doğal ve gerçekçi bir his veren üç boyutlu duvar kağıtları uygulanan mekandaki yaşam kalitesini yükselterek ortama modern bir doğallık katmaktadır.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler