Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Düğünü yaklaşan çiftlerin tatlı telaşı

Bu dönemi en rahat şekilde atlatmanızın en doğru yöntemlerinden biri hiç şüphesiz planlı ve programlı hareket etmektir.

Hiç şüphesiz yaşamınız boyunca en telaşlı, yorucu ve koşuşturmalı zamanlarınızdan biri olan düğün zamanınızı en doğru ve planlı şekilde atlatmayı umuyorsunuz. Bu dönemi en doğru şekilde her şey yolunda olarak atlatmanızın en doğru yöntemlerinden biri hiç şüphesiz planlı ve programlı hareket etmektir.

düğün_zamanı_yapılcak_listesi.jpg

Düzgün bir plan program listesi çıkartarak işlerinizin daha kolay ilerlemesine ve geriye kalan eksiklerin ne olduğuna hâkim olmuş olacaksınız. Böylece son dakika beklenmeyen sürprizler, unutulan düğün veya kına malzemeleri ile şok yaşamayacaksınız.

Dugun-Gunune-Hazirlik-Onerileri.jpg

Elbette bu zorlu ve yorucu bir süreç. Liste hazırlamanız her şeyi tek başınıza yapmak zorunda olduğunuz anlamına gelmiyor, yakınlarınızdan yardım isteyerek de listenizdeki yapılan ve geriye kalan iş ve malzemeleri kontrol etmeniz mümkün.

ıvır_zıvır.jpg

Yapmanız gereken ilk olarak sakin olmak ve sakin ilerlemek. Alınması ve yapılması gereken ıvır zıvır ve ayak işlerinde ailenizden, dostlarınızdan destek alabilirsiniz.

gelinlik_seçimi.jpg

Gelinlik, damatlık, gelin ve damatlık ayakkabısı, aksesuarlar gibi sizin alacağınız ve birebir ilgilenmeniz gereken ürünlerin dışında en önemlisi olan düğün mekânı seçimi de oldukça ciddiye alınması gereken ve asla son zamana bırakılarak riske girilmemesi gereken konuların ilkidir.

düğün-hazırlıkları-ihtiyaç-listesi-1024x683.jpg


Düğün
mekânlarının aylar öncesi rezerve edilmesi, mekân için karar verilmesinin geciktirilmemesi anlamına gelmektedir. Son zamana bırakılarak istediği düğün mekânı veya mekânlarında boş yer bulamayanlar oldukça fazla olup ya düğün tarihini uzatanlar ya da istemediği bir düğün mekânında düğün yapanlar da sıklıkla karşılaşılan bir diğer durumdur.

düğün_konsepti.jpg


Düğün
yeri tutulduktan sonra düğün konseptinizi belirlemek için güvenilir ve işinde ehil organizasyon şirketleri ile de görüşmeler yapmayı geciktirmemelisiniz. Aksi halde düğün mekânı gibi tarihleri önceden doldurulan iyi organizasyon şirketlerinden de olumsuz yanıtlar almanız olası bir durum.

düğün_yeri.jpg

Konsept hakkında bir fikriniz yoksa anlaşacağınız organizasyon şirketinden bu konuda fikir alabilir, daha önce yapmış olduğu düğün konseptlerinin resimlerini isteye bilirsiniz. Böylelikle kafanızda birtakım resimler oluşacak ve işiniz çok daha kolaylaşacaktır.

evlilik.jpg


Düğün organizasyon şirketleri,
genellikle düğününüzle ilgili A’dan Z’ye tüm sorumluluğu üstlenerek sizin derin bir nefes almanızı sağlayan ve özel gününüzün unutulmaz bir büyüde geçmesi için oldukça çaba gösteren deneyimli ekiplerden oluşmaktadır. Düğün gününüzün sorunsuz ve anlamlı geçmesi için mutlaka profesyonel bir organizasyon ekibi ile çalışmalısınız.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler