Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Doğru yöntem ve doğal ürünle cam temizliği nasıl yapılır?

Ev temizliği yaparken genelde en yoran ve uğraştıran kısımlardan biri olarak bilinen cam temizliği kadınların korkulu rüyalarından biri.

Ev temizliği yaparken genelde en yoran ve uğraştıran kısımlardan biri olarak bilinen cam temizliği kadınların korkulu rüyalarından biri. Yağan yağmur, esen rüzgar gibi toz çamur pisliğin cam yüzeyine yapışması ile cam yüzeyinin temizliğe olan ihtiyacının giderilmesi aslında sandığınız kadar zor bir işlem değildir.

Temizlik.jpg

Cam yüzeyini daha parlak bir hale getirmek için denenen yeni deterjanlar, çeşitli mikro fiber bezler hepsinin sonucunda yine istenilen sonuca ulaşamamanızın sebebi yanlış yapılan cam temizliği olabilir. Cam yüzeyini temizlerken en sık yapılan hatalardan şöyle söz edelim;

temizlik firmaları.jpg


Pis olan camın ilk önce yüzeyini sil

En sık yapılan hataların başında gelen yeni silinen cam yüzeyinin pis ve tozlu oluşu ve bu tozun alınmadan yüzeyi silme işlemine başlanmasıdır. Bu yüzeydeki pislik daha çok dağılarak camın temizlenmesine değil de daha çok pisliğin bulaşmasına neden olmaktadır.

Temizlik İşi.jpg

Cam yüzeyini sildiğiniz de temizlendiğini düşündüğünüz yüzey üzerinde kalan tozlar da yanlış bir yöntem veya yanlış kurulama bezi kullandığınız anlamına gelmektedir.

temizlik firması.jpg


Cam temizlemek için aşırı kimyasal kullanımı

Yine en sık yapılan hataların başında gelen aşırı ve çok çeşitli kimyasal kullanımı cam yüzeyini bozartırken insan sağlığına da oldukça fazla zarar vermektedir. Bu tarz zararlardan dolayı kişilerde solunum yolu hastalıkları, egzama rahatsızlıkları gibi birçok sorun ortaya çıkmaktadır.

Temizlik Şirketleri.jpg

Hem yeterince hijyen sağlamayan hem de sizin ve ailenizin sağlığına tehdit olan kimyasal deterjanlar ile harcadığınız zamanın daha az bir kısmını doğal olarak hazırlayabileceğiniz deterjan ile temizlemeye harcayarak çok daha güzel sonuçlar alabilirsiniz.

Cam Temizliği.jpg

Su ve sirke ile aşırı pis olmayan rutin olarak sildiğiniz camın hem hijyenik olmasını hem de parlamasını kolaylıkla sağlayabilirsiniz. Kolay cam silme yöntemleri içerisinde yer alan sirke ve su karışımı adeta bir mucize.

Temizlik Hizmetleri (2).jpg

Uzun zamandır silinmeyen ve lekelerin oluştuğu cam temizliği ise su, sirke ve bulaşık deterjanı ile yapılmalıdır. Bu üçlü karışım cam üzerinde kuruyan lekeler dahil olmak üzere birçok soruna çözümdür.En başında da söylediğimiz gibi pis olan cam silme yöntemlerinin başında gelen, ilk önce camın yüzeyinin ayrı bir bez ile silinme işlemi her koşulda mutlaka yapılması gereken bir yöntemdir.

Günlük ev temizliği fiyatları.jpg

Bu cam silme yönteminden sonra su, sirke ve bulaşık deterjanı karışımı ile ister fıs fıs yardımı ile kullanın ister kovaya su doldurarak fark etmez. Her koşulda cam temizleme işleminden istediğiniz sonucu kolaylıkla alacaksınız.

 

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler