Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Tadilat ve dekorasyon yaptırmadan önce dikkat etmeniz gerekenler

Dekorasyon ve tadilat kimi zaman kişilerin gözünü korkutan, maliyetli ve yorucu olan bir işlemdir.

Dekorasyon ve tadilat kimi zaman kişilerin gözünü korkutan, maliyetli ve yorucu olan bir işlemdir. Bu işte eğitim almış kişi ve ekiplerin yaptığı tadilat ve dekorasyon işi iki ayrı fakat birbiri ile bağlantılı işlerdir.

alçı fiyatları.jpg

Bu alanda hizmet veren sektörler kuvvetli ve eğitimli bir ekip ile çalışarak tadilatın biçimine ve şekline göre alanında uzman ustalarıyla oluşturdukları kadro ile ev, iş yeri, ofis, kafe gibi alanlarınızın tadilatını yapmaktadır. Bu alanda sektörde önde olan şehirlerarasında İstanbul tadilat alanında ve dekorasyon alanında en ön sırada yer almaktadır.

parke döşeme ustamgeliyor.jpg

Yüz ölçümü 5.313 km2 olan İstanbul ilinde kilometrekareye 2829 insan düşmektedir. Yani İstanbul nüfus yoğunluğu 2829/km2’dir. 2018 tahmini verilerine göre ise İstanbul’un nüfusu 15.209.582 olup artmaya devam etmektedir.

Boya Ustası İstanbul.jpg

Göçler, tayinler gibi birçok sebepten dolayı İstanbul’a olan yerleşimin aynı oranda konut içi değişiminde hareketli olmasına sebep olmaktadır. Bu alanda ise devreye giren İstanbul tadilat dekorasyon sektörü sayısızca kişiye yoğun bir şekilde hizmet vermektedir.

mutfak tadilatı.jpg

Ev içerisinde her alanda hizmet sunan bu firmalar, banyo tadilatı, mutfak tadilatı, salon tadilatı gibi her alanda ayrı ayrı eğitilmiş olan ustalar, mimarlar eşliğinde hizmet sunmaktadır.

ev tadilatı.jpg

Bu alanda hizmet alamaya karar verdiğinizde ilk olarak ekibin mimarı ile bira bir tadilat işleminden önce konuşarak nerede ne istediğinizi, hangi dekorasyon stiline daha yatkın olduğunuzu gibi konuları en ince ayrıntısına kadar konuşmalı ve fikir alışverişi yapmalısınız.

ev tadilatı ustamgeliyor.jpg

Eğer yeni taşınacağınız bir evin tadilat ve dekorasyon işini yaptıracaksanız mutlaka ekip ile işleme başlamadan önce ne kadar sürede tadilat işlemini bitirerek evi teslim edeceğini mutlaka öğrenin. Taşınma işleminiz için belli bir zamanınız varsa bunu mutlaka ekibe bildirin.

Asma Tavan Ustaları.jpg

İstanbul tadilat dekorasyon firması ile yaptığınız ön görüşmenin sonuç için oldukça önemli olduğunu asla unutmayın. Fiyat konusunu konuşmayı da yine ön konuşma içerisinde yaparak netleşin. Tadilat esnasında oluşacak ekstralardan haberdar edilmeniz gerektiğini, işlem bittikten sonra beklenmedik kabarık bir fatura ile karşılaşmak istemediğinizi mutlaka belirtin.

Asma Tavan Ustası.jpg

Son olarak da tercih edeceğiniz tadilat ve dekorasyon firmasının alanında uzman olmasına ve yine uzman ekiplerle çalışmasına özen gösterin.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler