Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Dip köşe bahar temizliği ile yaza hazır evler

Bahar temizliği kışın kasvetini ve kirini evden atarak evi yaz moduna getirmektir.

Rutin ev temizliği dışında gelenek haline gelen bahar temizliği ailenin erkeklerinin isyan ettiği dönemlerden biridir. İsyanın sebebi olan evde dip köşe temizlik esnasında halıların, koltuk örtülerinin ve perdelerin kaldırılmasıdır.

Temizlikçi.jpg

Evdeki tüm düzenin kısa süreli bozulmasından en çok evin erkekleri rahatsız olsa da aslında bahar temizliği kışın kasvetini ve kirini evden atarak evi yaz moduna getirmektir.

ev temizliği fiyatları ustamgeliyor.jpg


Bahar temizliği
 
; salon

Temizliğe oturma odanızda bulunan dolap veya rafların tozunu alarak başlayın ılık kıvamda hazırlayacağınız temizlik suyunuzun içine genel temizlik deterjanları ve biraz da sirke atmanız sileceğiniz dolap ve objelerin parlamasına yardımcı olacaktır.

Temizlik Hizmetleri Bursa.jpg

Odanızda bulunan tüm dolap ve objelerin silme işleminden sonra halılarınızı süpürerek halı yıkama firmalarından birine yollayabilir yahut varsa halı yıkama makinanızı kullanabilirsiniz. Zeminden kaldıracağınız halılar iş yapmanızı kolaylaştıracaktır. Daha sonra işe koltuklarınızın örtülerini fermuar veya cırt cırtları yardımıyla çıkartarak yıkamaya atmanız olacak.

Temizlik Ustası.jpg

Bahar temizliği yaparken duvarlarınızı boyamayacaksanız duvarlarınızı silmek için mutlaka duvar silme aparatları yardımıyla silmelisiniz. Kış ayında kapalı kalan camlar ve havasız kalan evin atmosferinin değişmesi için duvarların boyanması veya silinmesi oldukça önemli bir iştir.

Temizlik.jpg

Duvarlarınız silindikten sonra, camlarınızı silmek için ayrı bir kova su hazırlayarak ilk önce camınızın çerçevelerini daha sonrada camınızı silmelisiniz.

mutfak temizlik ürünleri ustamgeliyor.jpg


Bahar temizliği
 ; dip köşe mutfak temizliği

Bahar temizliği olmazsa olmazlarından biride mutfak temizliğidir. Kış boyunca olumsuz hava şartlarından dolayı dip köşe temizlenemeyen mutfak, yazın gelmesini dip köşe temizlenerek karşılar. İlk olarak dolap içlerindeki mutfak eşyaları makina yardımıyla yıkanarak temiz bir köşeye istiflenir. Daha sonra mutfak deterjanları ve ılık suyla temizlenen dolapların içerisine yerleştirilir.

temizlik hizmetleri fiyatları ustamgeliyor.jpg

İşinizi yaparken etrafın fazla dağılmamasına özen göstermelisiniz. Aksi hale toparlamanız çok daha zor olabilir.

Temizlik fiyatları.jpg


Bahar temizliği; dip köşe yatak odası temizliği

Yatak odası temizliği için ilk önce işe gar dolap içi silme ve yerleştirme ile başlayın. Uzun zamanınızı alabilecek bu işlemden sonra perde ve nevresimlerinizi yıkayarak, yerine yeni ve açık renklerde bir nevresim takın.

temizlik ustamgeliyor.jpg

Dip köşe temizlik ile tüm evi elden geçirerek yaz moduna soktuktan sonra bedenen yorgun olsanız da ruhen tıpkı eviniz gibi rahatlamış ve arınmış olacaksınız.

Temizlik ihtiyaçlarınız için en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da. HEMEN TIKLA ve müşteri oylarıyla seçilen ustalarımızdan ÜCRETSİZ en uygun fiyat teklifini al.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler