Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Dil öğrenmeye başlamadan önce bu yazıyı mutlaka okuyun!

Yabancı dil öğrenmek ve yabancı dil konuşmak gibi bir niyetiniz varsa ilk önce bu yazıyı okumalısınız!

Yabancı dil öğrenmek ve yabancı dil konuşmak için ilk olarak Türkçe söz dizmini kullanmayı bırakmalısınız. Herhangi bir dil öğrenmek istiyorsanız işe ilk olarak, konuşmaya öğrenmeye başladığınız dildeki kelimelerden başlamalısınız.

dil-eğitimi-.jpg

Örneğin; ‘’çocuk okulda mı?’’ diye kuracağınız cümleyi Türkçe olarak düşünmeyin ‘’Is the child in school?’’ olarak dile getireceğiniz bu cümleyi aynen bu şekilde düşünerek dile ve kelimelerine kendinizi adapte edin.

dil eğitimi-ustamgeliyor.jpg

  • Dil öğrenmek ilk olarak sizin istemeniz gereken bir iştir.

Aslında bakıldığında her işte öğrenmenin ilk olarak istemekle başladığını biliyoruz. Ancak bu gerçek dil öğrenirken çok daha fazla etkili bir durumdur. Bir dili öğrenmeye kendiniz karar vermeli ve istemelisiniz. İstekli olarak başlayacağınız bir işi mutlaka başarı ile sonuçlandıracağınızdan emin olun. Zoraki olan hiçbir iş kolay kolay ilerlemeyecektir.

dil-dersleri.jpg

  • Dil öğrenmeye mecbur olsanız da değilmişsiniz gibi eğlenerek yapın

Dil öğrenmek zevk aldığınız bir iş haline gelmeli. Bunun için kendinizi mecburi hissetmemeniz ve dili öğrenirken yeni yerler keşfedebileceğinizi düşünün. Dil kitabını her açtığınızda heyecanlanmak için kendinize belli bahaneler üretin.

eğitim-dil-.jpg

Eğer öğrenmek için işe başladığınızda heyecanlanmıyorsanız bu iş size fazla bir verim vermeyecektir. Bundan dolayı dil öğrenirken mutlaka hem duygularınızı hem de mantığınızı kullanın ve bu işi sevmeye, bu iş üzerine belli hayaller kurmaya başlayın. Böylece yabancı dil öğrenmek sizin için avantaja dönüşecek ve her ders kitabını açtığınızda heyecanlanacaksınız.

Dunya-Dilleri-Yabanci-Dil-Kursu.jpg

  • Yabancı dili çok daha hızlı öğrenmek için bolca okuyun ve yazın

Okurken, sözdizimi, ifade kalıpları hatta etkili cümleler zihninize kaydolur. Konuşurken ve yazarken siz farkına varmadan anlatımınızı etkinleştirir ve güzelleştirir. Türkçede de olduğu gibi eğer güzel kelimeler ezberlemediyseniz yeterince güzel ve etkileyici yazamazsınız. Yaşar Kemal, Refik Halit, Murathan Mungan gibi dil ustası kişilerin eserlerini okumadıysanız iyi bir yazıcı olmanız, akıcı anlatmanız pek mümkün değildir. Bu durum öğreneceğiniz yabancı dil içinde geçerlidir. İyi bir yazı için, akıcı bir konuşma için belleğinize güzel kelimeler eklemelisiniz.

Tüm ihtiyaçlarınız için en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da. HEMEN TIKLA ve müşteri oylarıyla seçilen ustalarımızdan ÜCRETSİZ en uygun fiyat teklifini al.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler