Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Dekoratif İç Mekan Boyama Seçenekleri

İç mekan dekoratif boya badana işleriniz için aradığınız ustamgeliyor boya badana ustası ayağınıza geliyor.

İç Mekan Boya Seçenekleri

İç mekanlarda mutlaka ki bir çeşit boya badana yapılması gerekmektedir. isterseniz sadece badana yaptırabileceğiniz gibi, isterseniz de rengarenk ya da silinebilir gibi seçtiğiniz bir boyayı yaptırabilirsiniz. Bunlar sizin için sıradan geliyorsa da dekoratif boya seçeneklerini deneyebilirsiniz. Boya ile uğraşmak istemeyenler içinse duvar kağıtları en iyi çözüm denilebilir. Görüldüğü gibi her ihtiyaca her zevke hitap eden iç mekan boyama seçenekleri mevcuttur. Siz yeter ki ne istediğinize karar verin.

Dekoratif iç mekan boyaları ise kendi içerisinde çeşitlere ayrılmakta ve yine ihtiyaca ve zevklere göre şekillenmektedir.

İtalyan Dekoratif Boya

İtalyan boyalar dekoratif boya olarak en çok tercih edilen  boyadır. Çünkü hem estetik olarak oldukça gösterişlidir hem de kaliteli ve kullanışlı bir boyadır. Tamamen organik olan bu boyalar, su bazlı, kokusuz, yıkanabilir, hava alabilen, anti bakteriyel, küf ve mantar oluşturmayan, parlak yüzeyli bir boyadır. Pek çok desen seçeneği bulunan bu boya iç ve dış mekan kullanımları için uygundur.

İtalyan boyanın uygulanması da özel yetenek gerektirir. Çünkü bu boyalar fırça ya da rulo ile değil sünger ile uygulanmaktadır. Bu yüzden boyacı ustaları bu konuda uzman olmayabilir. Böyle bir iş yaptıracaksanız bu konuda deneyimli birini bulmalısınız.

Efekt Boya

İç mekanlara uygulanan dekoratif boya seçeneklerinden biri de efekt boyalardır. Bu boyalar ile duvara belirli bir desen çizilmektedir. Mekana üç boyutluymuş gibi bir hava katan bu boyalar ile evinizin havasını değiştirebilirsiniz. Bu boya tekniği de fırça ve rulo yerine kendisine ait materyaller kullanılarak yapılmaktadır.

İç mekan boya badana yapılmasına göre dekoratif boyalar daha uzun ömürlü olacaktır. su bazlı, silinebilen boya olmaları ve su geçirmemeleri sebebiyle duvarlar zarar görmeyecektir. Duvarı silmeniz halinde hiçbir ton açılması ya da boya dağılması gibi sorun yaşanmayacaktır. Maalesef geleneksel boya yöntemlerinde bu sorunlar sıklıkla yaşanıyor. Bu sorunlara elveda demek için dekoratif boyaları tercih edebilirsiniz.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler