Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Çocuk odaları için boya önerileri

Çocuk odası boyası çok önemli görülmeyen fakat çok önemli olan detaylardan biridir.

Çocuk odası boyası çok önemli görülmeyen fakat çok önemli olan detaylardan biridir. Renklerin insanlar üzerindeki psikolojik etkisi bilimsel olarak açıklanan bir gerçektir. Her rengin insanlara hissettirdiği bir duyguı varken olumsuz etkiler oluşturacak bir rengin çocuğunuzun odasında olması farkında olmadan çocuğunuza yapmış olduğunuz bir haksızlıkdır.

çocuk odası boyası ustamgeliyor.jpg

O halde bilinçli ebeveyn olmanın gerektirdiklerinden biri de çocuk odaları için seçilen boya diyebiliriz.

çocuk odası dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Örneği; yeşil renk güven verir ve üretkenliği arttırır. Çocuğunuzun daha yumuşak huylu olmasına destek olacak yeşil, doğallığı ve ferahlığıda simgeliyerek çocuğunuzun odasında doğal bir atmosfer oluşturacaktır.

çocuk odası takımı ustamgeliyor.jpg

Turuncu renk; Çocuk odalarında turuncu, psikolojik olarak neşe veren ve huzuru arttıran renkler arasındadır. Uzmanların da tavsiyesiyle sıklıkla tercih edilen turuncu, çocuğunuzun ruh hali için  çok doğru bir tercih olacaktır.

çocuk odaları ustamgeliyor.jpg

Sarı; Turuncu gibi sarının çocuklar üzerindeki etkisi oldukça benzer ve iyidir. Olumlu davranışlara yönlendiren bu renk çocuğun uyumlu, neşeli ve pozitif olmasını sağlayacaktır.

Dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan biri de çocuğunuzun odasının ışık alıp almamasıdır. Az ışık alan odalar için  önerilen renklerin açık tonlarının kullanılması oldukça önemlidir. Açık mavi, açık yeşil, açık sarı, lila gibi renkler de çocuk odalarında çocuğunuz için oldukça olumlu etkiler oluşturacaktır.

Dekorasyona dair ihtiyaçlarınız için en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler