Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Burçlara göre dekorasyon önerileri: Aslan burcu, Başak burcu, Terazi burcu

Her burcun kendine özel karakteristik özellikleri vardır. İşte burcuna göre dekorasyon önerileri…

Yeni bir eve taşındınız yahut evinizin yenilenmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorsunuz ancak tam olarak nerden başlamanız gerektiğine dair hiçbir fikriniz yoksa bekleyin. Size doğru bir yöntem olarak burcunuza uygun bir şekilde dekore etmenizi öneriyoruz. Böylece çok daha mutlu hissedeceğiniz bir mekân oluşturmuş olacaksınız. İşte burcunuza göre dekorasyon önerileri:

aslan burcu-dekorasyon-tarzı.jpg

  • Aslan burcu (22 Temmuz-22 Ağustos)

İstedikleri her şeye kolay ulaşabilecekleri bir ev, aslan burçları için oldukça idealdir.  Koyu renkler, mat tonlar aslanların ruhlarına hitap eder ve evlerinde ışık olarak da doğal ışığı tercih etmelidirler. Kendi zevklerine uygun olmayan bir mobilya, halı, perde, obje veya rengi kabullenmeleri ve onu gördükçe huzurlu olmaları imkânsız olan aslanlar, tamamen kendilerine ve zevklerine hitap eden bir dekorasyon ile mutlu olabilirler.

aslan-burcu-dekorasyon-tarzı.jpg

Bundan dolayı da aslan burçları evleri üzerindeki hâkimiyetlerini kolayca hissedebilmek için altın sarısı renkler, kırmızı tonları kullanabilirler. Arada kaldıkları ve tam olarak sevmedikleri hiçbir obje veya mobilyayı da evlerine sokmamaya özen göstermelidirler.

başak burcu.jpg

  • Başak burcu (23 Ağustos-22 Eylül)

Başak burcu insanı tüm burçlar arasında en mükemmeliyetçi olanıdırlar. Temiz, düzenli, dekorasyonları ile organize ettiği her şey gibi yaşam tarzları da en mükemmel olacağını gösterirler. Minimal bir tarza sahip olan başak burçları gereksiz olan her şeyden nefret ederler. Bundan dolayı ev dekorasyon ederken asla bir heves ile gereksiz mobilya ve obje almamalıdırlar. Kısa süre içerisinde gözlerine batmaya başlayacak ve evden çıkartacakları tüm eşyalar ziyan olacaktır. Renkleri ise soft tonlar ve pastel renklerdir.

terazi burcu-özellikleri-dekorasyon.jpg

  • Terazi burcu (23-22 Ekim)

Terazi burçlarının gezegeni, gösteriş ve ihtişamın gezegeni olan Venüs’tür. Bundan dolayı dekorasyon yaparken oldukça güzel ve gösterişli objeler kullanarak ruhlarına hitap eden tarzı yansıtacaklardır. Tüm burçlar içerisinde en sanatsal ve zarafet düşkünü olan burç olan terazile, denge ve koordinasyonu evinde sağlayabilecek burçlardır.

burçlar-dekorasyon.jpg

Bir terazi burcu evinde her alanı aynı renge boyamaz. Bir odasını çok canlı dekore ederek boyarsa diğer odasını mutlaka çok daha soft bir ton ile çeşitlendirir. Yaşamında ve ilişkilerinde kurduğu dengeyi mutlaka evindeki dekorasyonda da kurar.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler