Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Banyo dekorasyon ve tadilat işlemi yaptıracak olanların dikkatine! Bu konulara dikkat edin

Banyo dekorasyon ve tadilat işlemini en kolay şekilde nasıl yapacağınızı biliyor musunuz?

Banyo dekorasyon ve tadilatı oldukça kırılmalı dökülmeli bir süreç olup, mümkünse eve taşınmadan önce yapılmalıdır. Fakat işlem eve girdikten sonrada ev sahibine aşırı pislik ve külfet olmayacak şekilde yapılabilmektedir. Bu tamamen tercih edeceğiniz firmanın profesyonelliğine ve titizliğine bağlı bir durumdur.

bany-tadilatı.jpg

Banyonuzu yaptırmaya, yenilemeye karar verdiyseniz mutlaka ne istediğinize karar vermeden bir banyo tadilatı işine başlamayın. Usta yapacağı işi iyi anlamazsa, emin olmadan anlatırsanız istemediğiniz sonuçlarla karşılaşarak hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

banyo-dekorasyon-tadilat.jpg

Tadilat kırım, dökümün sonrasında duşa kabin, banyo dolabı, klozet, küvet, lavabo, musluklar ve ayna monta edilmesinden sonra yahut yenilenmesinden sonra eğer su izolasyonu doğru yapılmazsa banyo dekorasyonu mükemmel olsa da bir anlamı olmayacaktır. Kısa bir süre içerisinde belki de hemen alt kata sızan sudan dolayı şikâyete gelen alt komşunuz banyonuzdan su sızdığını söyleyecektir.

banyo-dekorasyon-ustamgeliyor.jpg

Bu yüzden usta seçerken yalnızca dekorasyon odaklı değil de tadilatı da oldukça önemseyerek seçim yapmalısınız. Gerekirse dekorasyon için ayrı, tadilat işlemi için ayrı usta çağırarak oldukça özenli bir su yalıtım sistemi olmasına özen gösterin.

banyo-fikirleri- dekorasyon.jpg

Banyo tadilatı yapılırken dikkat etmeniz gerekenler;

Banyo tadilat işleminde sizin ne yaptırmak istediğinizle ilgili olan bu durumla beraber bazı olmazsa olmaz kuralların da olduğu kesin bir durumdur. Bunları uygulamayı ihmal etmediğiniz takdirde hem görsel olarak hem de alt yapı olarak oldukça sağlıklı bir banyo elde etmiş olursunuz.

tadilat-işleri-banyo.jpg

Banyo dekorasyon ve tadilat için;

  • Tadilat işlemine başlamadan önce alt kat için önlem alınmalı,
  • Doğru ve kaliteli malzeme seçilmeli,
  • Banyo tadilat ve dekorasyon işlemini yapacak usta, ekip özenli ve dikkatli seçilmeli.tadilat-işleri-ustamgeliyor.jpgBanyo tadilatınız için tercih edeceğiniz ustanın mutlaka daha önceden bu işleri yapmış olması gerekmektedir. Aynı zaman da banyo tadilat işlemini yapacak ustadan mutlaka şu maddeler istenmelidir.

    banyo-dekorasyonu-ustamgeliyor.jpg

  • Banyo zemin eğimi mutlaka gidere doğru eğik olmalı, aksi halde ciddi su birikintisi oluşacaktır.
  • İzolasyon ürününüzün üzerinde yazan talimatlara uygun kullanılması gerektiğini özellikle belirtiniz.
  • Banyo seramiklerinin desenlerinin tek yüzde, doğru bir şekilde olması. Burada dikkat edilmesi gereken nokta seramiklerin birleşme noktaları arasında yüzeysel kol farklarının ve terazi (yamukluk) bozukluklarının olmamasıdır.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler