Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Balkonu ve terası olanlar için adım adım kış bahçesi yapımı

Geniş teraslar, balkonlar cam balkon sistemi ile kapatılarak soğuk kış aylarında içinizi ısıtacak kış bahçesi haline geliyor.

Kış bahçesi, soğuk kış aylarında da içinizi ısıtacak bir alternatif olarak karşımıza çıkmaktadır. Geniş teraslar, balkonlar cam balkon sistemi ile kapatılarak soğuk kış aylarında içinizi ısıtacak kış bahçesi haline geliyor.

kis-bahcesi-nasil-yapilir-.jpg

İstediğiniz stili uygulayabileceğiniz kış bahçelerin de amaçlardan biri de yeşili tüm mevsimlerde eviniz de tutmak ve psikolojik olarak yeşilden faydalanmaktır.  Evinizdeki terasa yahut balkona kış bahçesi yapmaya karar verdiyseniz ilk önce açık olan balkonunuzu ya da terasınızı katlana bilir cam ile kapatmak olmalıdır. Katlana bilir cam yazın terasınızı hiç kapanmamış gibi kullanmanıza olanak sağlayacaktır.

kis_bahcesi_dekorasyonu_.jpg

Kapatmış olduğunuz teras ile ikinci yapılacak iş olarak kış bahçesi içerisinde hangi konsepti uygulayacağınızdır. Uygulamayı düşündüğünüz tarz ile hem kendi tarzınızı yansıtabilir, hem de oldukça sıcak bir mekân oluşturabilirsiniz.

kis-bahcesi-ornekleri-.jpg


Yeşili yaşatan bahçeler

Yazın çiçekte birçok çeşit ve cinsin olması ve uzun uzaya yaşamaları yazın dizayn edilen bahçelerin seçeneklerinin oldukça fazla olması anlamına gelirken kışın bu durum aynı olmamaktadır. Kışın ise yeşil yapraklı salon bitkileri ile dizayn edilen kış bahçesi dekorasyonu gerçeğinden ayırt edilemeyen yapar renkli çiçeklerle de süslenmektedir.

kis-bahcesi-emlaklobisi.jpg

Kış bahçelerin de duvar kaplama işlemin de kullanılan doğal taşlar ortama doğal bir hava katarken mobilyaların hasırdan ve ahşaptan olması da oldukça doğal ve rahatlatıcı bir kış dekorasyonu oluşturmanızı sağlayacaktır. Dekorasyonda kullanacağınız doğal at kılından üretilmiş kumaşları da kış bahçenizin çeşitli yerlerinde kullanarak sıcak bir hava oluşturabilirsiniz.

kis-balkonu-dekorasyonu.jpg

Geleneksel bir mizaca sahipseniz şark köşesi gibi yerlerde minderler ve siniler olan bir köşe oluşturarak burada keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Cam balkon sayesin de dışarı da yağan karın keyfini oturduğunuz yerden çıkartırken çayınızı, kahvenizi rahatlıkla yudumlayabilirsiniz.

kış_bahçesi_dekorasyonu.jpg

Sıcaklığı aksesuarlara yansıtmak adına eğer bir şömine yaptıramıyorsanız, şömine görünümlü ısıtıcılardan da faydalanabilirsiniz.

kış_bahçesi.jpg


2018 modern avize modelleri
içerisinde kullanılmak üzere özel tasarlanan ışıklandırma sistemleri bulunuyor. Özellikle loş ışığı soğuk kış akşamlarını yansıtmak adına veren avizeler özel kumandalar ile ayarlanabilir özellikleri ile de oldukça ilgi görüyor. Kumanda, düğme ile renk netliği ayarlanan ve istenilen tonda rahatlıkla kullanılan bu ışıklar gece saatlerinde mum ışığı etkisi dahi verebiliyor.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler