Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Bahçe Duvarı Seçenekleri

Bahçe Duvar Örnekleri

Sınır belirlemek için kullanılan demir çitler ile bahçelere sade ve işlevsel özellikler kazandırılabilir. Dikey ahşap çitler ile bahçelere elegan bir görünümlü tatil havası ortamları yaratılabilir. Yatay döşenen doğal ahşap malzemeler ile hem kalsik hem de şık bir görüntü elde edilebilir. Rustik bir görünüm için dikey döşenmiş kalaslardan yararlanılabilir. Bunun için geniş kalaslara ihtiyaç duyulur. Bahçe duvarlarında lüks bir görünüm elde etmek için  desenli yüzeye sahip yüksek beton duvarlar kullanılabilir.

Küçük ve sıcak avlularınız olsun istiyorsanız bahçe duvar örneklerinden avlu kapatmak amacı ile beyaz ahşaplar kullanabilirsiniz. Daha farklı atmosferler yaratmak için demir kafes içerisinde yumruk büyüklüğündeki taşlardan bir duvar oluşturabilirsiniz. Bahçenizde bahar görünümünden hoşlanıyor iseniz renkli çıtalardan yararlanabilirsiniz. Daha da davetkar ortamların dekore edilmesi için beton duvar üzerine kombine edilmiş yatay ahşap çıtalar kullanılabilir.

Zen bahçelerinden hoşlanıyor iseniz demir kafes içerisinde büyük çakıl taşlarının birbiri ile uyumlu bir şekilde kombine edilmesi ile elde edilmiş bahçe duvarlarına sahip olabilirsiniz. Veya tamamen kendi dekorunuzu oluşturmak için ustamgeliyor’dan ücretsiz teklif alınız! Bahçelerinizi daha da modernize etmek isterseniz ahşap zemin üzerine beton ve ahşapla imal edilmiş bir beton duvar görüntüsü verebilirsiniz. Değişik bahçe kapısı örnekleri ile de bahçelerinize mükemmel bir peyzaj havası katabilirsiniz.

Ağaç dalları formundan yararlanılarak elde edilen bahçe kapısı örnekleri bahçesinde ki atmosferi değiştirmek isteyenler için örnek teşkilidir. Bahçe duvarlarınızın alışılagelenden daha da farklı bir görünüme sahip olmasını istiyorsanız lazer kesim ferforje çitler ile bahçe duvarlarınızda yenilik yapabilirsiniz.

Bahçe Duvar Modelleri

Birbirinden farklı bahçe duvar modellerinden feyiz alınarak kendi tasarımlarınızı bahçe duvarlarınızda uygulayabilirsiniz. Ahşap panellerden oluşan bir bahçe duvarı elde ederek hem bahçenize güvenlik önlemi alabilir hem de bahçenizin daha modern görünmesine olanak sunabilirsiniz. Ahşap çitler yerine ahşap panellerin kullanılması bu duvarların uzun süreli kullanımı sağlaması açısından önemlidir.

Bahçelerinizin birer Zen bahçesine benzemesi için düzensiz olarak bir araya getirilen bambu çitlerden yararlanabilirsiniz. Farkı boylarda bambu çitler ile bahçenize hareketli bir dekor kazandırabilirsiniz. PVC çitler ile sağlam ve uzun ömürlü bahçe duvarları elde etmek mümkün! Bilindiği gibi PVC malzemeden üretilen eşyalar her türlü olumsuz hava şartına rağmen dayanıklılığından hiçbir şey kaybetmez.

Bahçe duvarlarınızın sağlam ve uzun ömürlü malzemelerle donatılmasını istiyor iseniz PVC malzeme ile üretilen çitlerden yararlanabilirsiniz. PVC çitlere biraz daha farklı bir atmosfer kazandırılması amacı ile çapraz desenli PVC duvar çitlerini de bahçe duvarınızda kullanabilirsiniz.

Bahçe dekorunuzla evlerinizin dışarıdan görünümüne kır evi modeli kazandırmak için yine PVC malzeme ile üretilen kır evi çitlerinden yararlanabilirsiniz. Bahçe duvarlarınızın hem güvenlik bakımından hem de dekoru bakımından daha sağlam bir yapıya sahip olması için beton duvarlar içerisine monte edilmiş demir çitleri kullanabilirsiniz.

Arzuya göre bu demir çitler arasına sarılan sarmaşık vb. bitkilerin kullanımına da yer verilebilir. Böylece bahçe duvarlarınızda hareketli bir görünüm oluşturulabilir.

Modern Bahçe Duvar Modelleri

Bahçelerinizi klasik görünümden kurtararak daha da modernize edilmiş biçimde görünmesini istiyorsanız modern bahçe duvar modelleri ile bahçe duvarları elde edebilirsiniz. Geleneksel formların dışına çıkarak lazer kesim modern ferforje çitler ile bahçe duvarlınızı donatabilirsiniz.

Doğal taşlı bahçe duvarları için açık renkli taşların kullanımı bahçe duvarlarınızın modernize edilmesi açısından son derece olanaklıdır. Sıra dışı bir kombinasyon için hem ahşap hem de çelik bir arada! Aynı zamanda bu kombin aralarına canlı bitkilerde konumlandırılarak sıra dışı bir bahçe duvarı elde etmek mümkündür. Şık, sade, sevimli ve içi ısıtan bir bahçe duvarı ile baharı her mevsim yaşayabilirsiniz. Düz beton duvarınızı pembe renge boyayarak can alıcı görünümler oluşturabilirsiniz.

Mat ve parlaklığın bir arada işlendiği tutum ile peyzaj da çığır açılıyor. Parlak zemin üzerine mat tuğla ile ahşap birlikteliği alışılmışın dışında mükemmel tasarımlar sunuyor. Beton ve paslanmaz çelik ile geometrik şekillerden de yararlanılarak bahçelerinizi daha modern yapılara kavuşturmanız mümkün! Kısa boylu beton parçaları yan yana getirilerek kısa boyutlu bahçe duvarı inşa edilir. Üzerine ise geometrik paslanmaz çelikler ile modern görünümlü paneller oluşturulur.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler