Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Bahçe dekorasyonu ve bahçe duvarı

Bahçe dekorasyonu, ev dekorasyonu gibi yalnızca bahçe mobilyaları seçerek ve yerleştirerek olmamaktadır.

Bahçeli ev dekorasyonu yapmak için arayış içindeyseniz oldukça şanslı azınlık içerisinde yer aldığınızı bilmeniz gerekir. Betonarme modern hapishane de yaşanan çoğunluk doğa ve doğallıktan uzaklaştırılmış ve yeşillikle yaşama imkânı oldukça zor hatta neredeyse imkansız bir hale gelmiştir.

Bahçe Mobilyası.jpg

Yaşadığınız evin kendine ait bir bahçesi varsa mutlaka bakım ve dizayn yaparak doğal alanınızı değerlendirmeniz ve sık sık bahçenizde keyif çayları, kahveleri içmenizi öneririz.

bahçe dekorasyonları ustamgeliyor.jpg

Bahçe dekorasyonu için atacağınız adımda ilk olarak dikkat etmeniz gereken hususlardan bir dekore edeceğiniz bahçenin stiline karar vermeden önce eviniz ve bahçeniz arasındaki geçişe dikkat etmeniz olacaktır. Eğer eviniz ve bahçeniz arasındaki geçiş odadan odaya şeklinde ise bahçe ve evinizin dekorasyonu arasında mutlaka bir bağ kurmanız gerekecektir.

bahçe işleri ustamgeliyor.jpg

Dekorasyon konusunda içgüdülerinize güveniyorsanız yapmanız gereken dekorasyonu nasıl yapacağınıza nereden başlayacağınıza önceden karar vermeniz analiz etmeniz gerekir. Fakat her ne kadar güdüsel olarak dekorasyon işinde iyi olsanız da aslen iyi bir peyzaj mimarı sayesin de bahçenizde sizin fark edemeyeceğiniz ayrıntıları fark ederek aklınıza hiç gelmeyecek dekorasyon önerileri sunar.

bahçe duvarı ustamgeliyor.jpg

Bahçe dekorasyonu, ev dekorasyonu gibi yalnızca bahçe mobilyaları seçerek ve yerleştirerek olmamaktadır. Bahçe dekorasyonu için mobilya, aksesuar seçiminden daha önemli olan unsur bahçenin bitkileri ve bu bitkilerin hem mevsimsel hem de dört mevsime uygun olanlarının ekimidir. Dönemsel çiçeklerin seçimi bahçenizin cıvıl cıvıl olmasını sağlarken, uzun dönem kullanabileceğiniz ağaç, çiçekler ise bahçenizin 4 mevsim kullanılabilmesi için oldukça önemlidir.

Bahçe düzenleme işleri.jpg


Bahçe duvarı
seçimi nasıl olmalı?

Yıllar önce seçilen bahçe duvarı, tarla, bostan gibi alanların diğer kişilerin mekânları tarafından ayırmak amaçlı yapılan yöntemlerden biriydi. Git gide bahçe duvarı olarak hayatımıza gideren ve çoğunlukla çit ve beton olarak kullanılan bu ayırma sistemi günümüze kadar birçok değişim ile hayatlarımıza girmiştir.

Bahçe ve Peyzaj.jpg

1. Taş kaplama

2. Ahşap panel

3. Çit

bahçe süsleri ustamgeliyor.jpg

Ferforje duvar paneli,  gibi onlarca çeşitti olan bahçe duvarınız için seçiminiz bahçe dekorasyonuna en uygun olanı olmalıdır. Örneğin çılgın ve rengârenk bohem bir bahçe dekorasyonu uygulaması yaptıysanız renkli renkli boyanmış doğal görünüme sahip çitler, tahtalar bahçe duvarı olarak en uygun seçenek olacaktır.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler