Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Az masrafla değişen mutfak dekorasyonu

Mutfak dekorasyonu evin en önemli dekorasyon alanlarından biridir.

Mutfak yenileme işlemi gündem olduğunda akla ilk gelen, mutfak dolaplarının sökülerek, değişmesi beyaz eşyaların değiştirilmesi gibi büyük fiyatlara maal olacak işlemler gelir.

mutfak dekorasyonu.jpg

Oysa çok daha uyguna maal edebileceğiniz aynı zamanda da mutfağınızda değişim yapabileceğiniz yöntemler mevcuttur.

siyah mutfak dolapları.jpg


Mutfak dolabı
rengi

Mutfak dolabı değişime başlanması gereken ilk alanlardan biridir. Komple değişimi oldukça zor olan hem maddi me de manevi sıkıntı verecek olan bu alanda değişim ufak tefek dokunuşlarla da mümkündür.

mutfak dolapları.jpg

Örneğin; Mutfak dolabı kapaklarınıza cam taktırabilir, birkaç kapağını pastel tonlara boyayabilir yahut komple boya yapabilir, yaptırabilirsiniz. Bu konuda bir el yatkınlığınız yoksa mutlaka bu işten anlayan profesyonel birine sorabilir yardım alabilirsiniz.

mutfak dolabı ustamgeliyor.jpg

Dolap renginden sonra, birçok yapı marketinde satılan ve yüzlerce çeşide sahip olan mutfak dolabı kulpu alarak dolabını monte edebilirsiniz. Böyleye inanılmak bir değişime uğrayacak olan dolabınızla büyük paralar harcamadan da dekorasyon yapılabileceğini göreceksiniz.

mutfak süsleri ustamgeliyor.jpg


Mutfak duvarı

Genelde çoğu kadının ortak şikayet noktası olan, mutfakta renk cümbüşünü yok etmek adına mutfağınızda en az bir duvara açık renk duvar boyası yahut kağıdı uygulamalısınız. Beyaz, bej, krem veya diğer renklerin en açık rengini uygulayacağınız duvarınız mutfağınıza sakinlik verecek ve var olan renk karmaşasını yok edecektir.

mutfak dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Boyanın her ortama büyük değişim verdiği ve işin uzmanları tarafından oldukça sık söylenen bir gerçek olup değişimini istediğiniz mekana ilk yapmanız gereken uygulamaların başında gelmektedir. Korkutucu karmaşa ve dağınıklığı unutarak derli toplu ve çabuk yapılacak olan mutfak dekorasyonu için ihmal edilmemesi gereken bu uygulamada en önemli husus seçilecek rengin dekorasyona uygun olmasıdır.

mutfak eşyaları ustamgeliyor.jpg


Objelertablolar

Mutfağınızda uygulayacağınız dekorasyon değişikliklerinden biri ve gözden kaçmayacak olanı ise duvar tabloları ve mutfağa uyumlu olan objeler olacaktır. Mutfakta patlama hissi oluşturacak bir tablo, saat hem sizin hem de mutfağınıza giren konuklarınızın dikkatin den kaçmayacak ve yenilenme hissi sağlayacaktır.

mutfak eşyaları.jpg

Mutfak dekorasyonu için aramış olduğunuz yenilenme hissi ile en doğru adımlarla hem uyguna maal olacak hem de oldukça kolay bir dekorasyon uygulayabilirsiniz.

mutfak dolapları ustamgeliyor.jpg

Tüm bunların yanı sıra, mutfak dekorasyonunda önemli bir yeri olan mutfak tezgahının üzeri gereksiz alet ve kavanozlarla dolu olarak kalmamalıdır. Gözünüzün zamanla alışmış olmasının oldukça olası olduğu bu durumda tezgahınızı gözden geçirmeli ve oldukça kullanılmayan veya kalabalık gösteren malzemeler kaldırılmalıdır.

Mutfak dekorasyonu ihtiyacınız olan en iyi uzmanlar Ustamgeliyor.com'da.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler