Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Yalıtım ne kadar fayda sağlar?

Kapalı mekanlarda soğuk havalarda daha sıcak ve sağlıklı bir atmosfer için ısı yalıtım sistemi olması gereken bir sistemdir.

Kapalı mekanlarda rutubetsiz, hijyenik, soğuk havalarda daha sıcak ve sağlıklı bir atmosfer için ısı yalıtım sistemi olması gereken bir sistemdir. Yalıtım sayesinde sayesin de daha konforlu ve sağlıklı bir yaşam için ısı yalıtımı mutlaka yapılmalıdır.

ısı yalıtımı ustamgeliyor.jpg

İç mekanlarda oluşabilen birçok sıkıntının önüne geçebileceği gibi, yaşamış olduğunuz evin duvarlarının dış etkilerinden tamamen yalıtılması sayesinde, çok daha kuvvetli ve uzun ömürlü olmasını da sağlamaktadır.

ısı-yalıtımı-nasıl-yapılır-ustamgeliyor.jpg

Keskin mevsimlere göre yaz aylarında sıcak havanın içeriye, soğuk havanın ise dışarıya çıkmasını, kış aylarında bunun tam tersi olarak dışarıdaki soğuk olan havanın içeriye girmesini engelleyerek soğuk havanın da içeriye girmesine engel olmaktadır.

ısı-yalıtımı-nasıl-yapılır.jpg

Bu şekilde yapılmış olan ev yalıtımı, kış aylarında çok daha az fatura ödemenize yardımcı olmaktadır. Bir kereye mahsus olmak üzere yalıtım malzemeleri için ödeyeceğiniz orta halli bir miktar ile yıllarca kış aylarında uygun bir fatura ile muhatap olmanız ısı yalıtım yaptırmanız için oldukça geçerli bir sebeptir.

ısı-yalıtımı-ustamgeliyor-.jpg


Isı yalıtımın faydaları

Yalıtım sistemlerinin ülke ekonomisi olmak üzere birçok alanda faydası bulunmaktadır. Hem birey hem de ülke bazında düşünerek faydalarını sıralayacak olursak enerji tasarrufundan, bütçe tasarrufuna kadar oldukça fazla olumlu yönü bulunmaktadır.

ısı-yalıtımı-fiyatları.jpg

  • Doğru ve yeterli ısı yalıtımı, harcanan enerjinin %90 oranında azalmasına yardımcı olmaktadır. Bu oran bireysel olarak bu kadar fazlayken, ülke olarak da oldukça yüksek miktarda enerji tasarrufuna öncülük etmektedir.
  • Isı yalıtım, binalarda veya tüm konut çeşitlerinde meydana gelen ısı köprülerinin oluşmasını engeller.
  • Ev yalıtımı uygulanan hanelerde, ısı oldukça dengeli bir şekilde yayılır.
  • Yaşamış olduğunuz bölge ve coğrafya özelliklerinden meydana gelen enerji kayna ulaşımın kolaylığına rağmen, enerji tüketiminde israfın önlenmesine büyük bir zorunluluktur.
  • Çatı Yalıtımı
  • Isı Yalıtımı
  • İzolasyon
  • Mantolama
  • Ses Yalıtımı
  • Su Yalıtımı

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler