Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Ufak bütçeyle dekorasyon önerisi

Evinizi komple değiştirmek sizi maddi manevi zorlayacaksa, evinize sizi sunacağımız fikirler ile yepyeni bir hava katabilirsiniz.

Evinizde değişim yapmak isteyip de az maliyetli olsun istiyorsanız şimdi vereceğimiz bir kaç dokunuşla evinize baştan aşağıya değişmişlik hissi verebilirsiniz. Değişim önce salondan başlayabilirsiniz.

salon dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Salonunuz da değişime duvarlardan başlamalısınız. Duvarlarınızı komple değiştirmek hem maddi hem manevi sizi zorlayacaksa, duvarınızın birine duvar kağıdı yapmanız odanıza yepyeni bir hava katacaktır.

genç odası dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Değişim için var olan mobilyalarınızı boyayarakta evinizi yenilemiş havası oluşturabilirsiniz. Odanızın içindeki mobilyaların yerlerini değiştirerekte farklılığa kolaylıkla ulaşamanız mümkün olacaktır.

eski mobilyalar ustamgeliyor.jpg

Değişim ve ferahlık için evdeki eşya sayısını azaltarak ufak aksesuarlar, yenik bir halı , ev bitkileri yeni panolar evinizi çok değiştirmeye yarayacaktır.

ev dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Evinizin odalarındaki perdeleri ve perde tarzlarını değiştirmeniz de yep yeni bir hava katmak için pratik çözümlerden biridir. İmkan bulabilirseniz belirlediğiniz iki odayı birbiryle değiştirmekde yeni bir eve taşınmışlık hissi yaşamanızı sağlayacaktır.

balkon dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Eğer bir balkonunuz varsa, balkonunuzun büyüklüğüne göre dekore edebilir, harika bir mini bahçe yapabilirsiniz. Balkonunuz için zemin ölçülerine göre yapay çim döşeterek mevsimine uygun çiçeklerle dizayn edebileceğiniz yaz akşamlarında harika vakitler geçirebileceğiniz bir ortam oluşturabilirsiniz.

Dekorasyona dair ihtiyaçlarınız için en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler