Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Şömine ve Çeşitleri Arasından Seçim Yapmak

Ustamgeliyor’da şömine sistemleri hakkında detaylı bilgiler alabilir ve evinize hangi şömine sistemini alacağınıza karar verebilirsiniz.

Ahşap Şömineler

Şömine denilince akla ilk gelen ahşap modeller olmaktadır. Zira genelde resmedilen de bu modellerdir. Ortama son derece doğal ve şık bir görünüm katan bu modeller sayesinde sizler de odanızda çok keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Ahşap ve şömine denilince akla ilk gelebilecek sorulardan birisi elbette ki yanıp yanmaması olacaktır. Ancak bu noktada herhangi bir endişeye kapılmanıza gerek yoktur. Zira ahşap ile odun koyulan hazne arasında yanmayı önleyecek granit veya mermerler koyulmaktadır. Bu sayede oldukça güvenli bir şekilde bu sistemler kullanılabilir. Üstelik bu şömine dekor olarak da kullanılmaya son derece müsait klasik modeller arasında yer almaktadır.

Doğalgazlı Şömineler

Performans olarak odunlu olanlar kadar iyi olmasa da ateş yakma derdi olmaması sebebiyle kullanımı son derece kolaydır. Bunun yanı sıra evin bacasının odunlu şömine kullanmaya uygun olmaması durumunda kullanılabilecek en iyi alternatiflerden birisi doğalgazlı olmaktadır. Bakımının da son derece kolay olması sayesinde sizler de hiçbir zahmet çekmeden şömine keyfi sürebilirsiniz.

Elektrikli Şömineler

Odunlu şömine kullanmak zor gelen kimseler için en ideal seçeneklerden birisi elektrikli şömineler olmaktadır. Bu modelin ısıtma gücü de odun kadar yüksek değildir. Ancak 1 saat içerisinde tamamen ısıtmaya da gücü yetecektir. Ancak elektrik faturalarını kabartma riskini göze almalısınız.

Yukarıda saymış olduğumuz modellere ek olarak tuğla şömine modelleri de sayabiliriz. Bu modeller de son derece şık görünüme sahip olmaları sayesinde hayli tercih edilmektedir.

Sizler de yukarıda saymış olduğumuz şömine modellerine son derece kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken ustalarımızla iletişime geçmek olacaktır. Ayrıca eğer sahip olduğunuz bir şömine var ise ve temizliği veya bakımını yaptırmak istiyorsanız da sitemizde yer alan şömine ustası kimseler ile irtibata geçebilirsiniz. Böylelikle sağlıklı ve keyifli bir şömine keyfine sizler de çok kısa bir süre içerisinde kavuşabilirsiniz.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler