Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

PVC pencere neden sık tercihler arasında ?

Ucuz ve kullanımı kolay olan pvc pencereler oldukça sık tercih edilmektedir.

Polivinil klorür (PVC) çok geniş bir kullanım alanına sahip olan plastik bir maddedir. Kimyasal endüstrisinde en kıymetli maddelerden biri olup dünya üzerinde PVC'nin %50'si yapı sektöründe kullanılmaktadır.

pencere ustası ustamgeliyor.jpg

Ucuz ve kullanımı kolay olan bu madde çevre sağlık ve insan sağlığı açısından kaygı oluştursa da ciddi boyutta bir sorunla karşılaşılmadığı için yoğun olarak üretimi ve kullanımı devam etmektedir. PVC ‘nin en sık kullanıldığı alanlar, kapı, pencere, vinil cephe kaplama, boru ve tesisat malzemeleri, elektrik kabloları sayılabilmektedir.

pvc penere fiyatları ustamgeliyor.jpg

PVC 'nin hayatımızın her alanında ve pencere profilinde yaygın olarak kullanılmasının ve neden sık tercihlerin baş sırasında olduğunun sebepleri şöyledir;

pvc pencere ustamgeliyor.jpg


Neden PVC pencere?

* PVC pencere hafif ve sağlam oluşuyla ilk tercihler arasındadır. Pencere profili üretiminde ahşap, alüminyum malzemelerle kıyaslandığında çok daha hafif ve sağlam olduğu görülmektedir.

pvc pencere ustası ustamgeliyor.jpg

* PVC pencere olumsuz hava şartlarına, kimyasal çürümeye, küflenmeye, güneşe ve aşınmaya karşı diğer pencere profillerinden çok daha dayanıklıdır. Bu durumda PVC pencere profilinin en sık tercih edilenler arasında olmasını sağlamaktadır.

pencere modeli ustamgeliyor.jpg

* PVC madde olarak dayanıklı, hafif, konforlu olmasının yanı sıra oldukça ekonomiktir. Diğer maddelerle kıyaslandığında, en uzun ömürlü olan profil olmasına rağmen, en ekonomik ürün olarak da oldukça ilgi görmektedir.

renkli pencereler ustamgeliyor.jpg

* Çevre dostu oluşu üretiminde çevreye hiçbir zararı olmayan PVC maddesi, geri dönüştürülebilir bir malzemedir. Pencere profili ve kapı üretiminde kullanılan bu madde tekrar tekrar yeniden şekillendirilerek ürün haline getirilebilir.

pencere modelleri ustamgeliyor.jpg

* En iyi ısı yalıtımı yapan ürün PVC olup, pencere ve kapı üretiminde üretimin de kullanılan en iyi malzemedir. Isı yalıtımının yanı sıra, ses, nem ve diğer dış etkenlerden de çok iyi bir koruma potansiyeline sahiptir.

pvc pencereler ustamgeliyor.jpg

* Polimer zincirinde klor atomu taşıması nedeniyle zor tutuşan bir maddedir. Ateşe olan dayanıklılığı ve alev alma sıcaklığının çok yüksek olması da polimer maddesine olan talebi çoğaltmaktadır.

pencere fiyatları ustamgeliyor.jpg

* Uzun ömürlü oluşuyla bilinen PVC pencerenin ömrü 40 yıla kadar uzamaktadır.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi polimer pencerenin tercih edilmesi için en belirgin özellikler bunlardır. Dekorasyon için farklılıklar isteyenler de sıklıkla ahşap görünümlü veya renkli polimer pencere tercih etmektedir.

Pvc pencere için ihtiyacınız olan en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler