Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Otomatik panjur sistemleri

Panjur sistemleri oldukça eskilere dayanan bir sistem olup, günümüze kadar yoğun bir şekilde kullanılarak gelmiştir.

Güvenlik günümüzde önemli unsurlardan biri olup, birçok kötü niyetli kişiye karşı alınması gereken önlemlerin bütünüdür. İş yeri, ofis gibi yaşam ve iş alanlarımızda bu panjur sistemleri ile mümkün olmaktadır.

Panjur sistemleri oldukça eskilere dayanan bir sistem olup, günümüze kadar yoğun bir şekilde kullanılarak gelmiştir. Eski dönemdeki panjurlar günümüzdeki gibi değil, sağa ve sola açılan ikinci ahşap pencere şeklinde üretilmiştir. Üretiliş amaçları günümüzdeki kulanım amacıyla aynı olup, çok soğuktan, çok sıcaktan, yoğun yağıştan korunmak ve pencerenin daha az yıpranması için kullanılmaktadır.

Otomatik Kepenk Sistemleri İzmir.jpg

Kepenk sistemleri şık ve mimari tasarımlarını göz önünde bulundurarak hem modern hem güvenli çözüm olarak otomatik kepenk sistemlerini sunmaktadır. Bu sistem sayesinde iş yeriniz, ofisiniz, garajınız kötü niyetli kişiler tarafından zarar görmezken, birçok hırsızlık olayında da ciddi caydırıcılık payı olduğu saptanmıştır.

Sağlam ve dayanıklı olan otomatik panjur sistemleri, otomatik kontrolü olup vücut gücünüze ihtiyaç olmadan kontrol sağlayabilmeniz de kepenk sistemlerini cazip kılan bir diğer unsurdur.

Otomatik Kepenk.jpg

Aynı zamanda balkonlarda ve evdeki camlarda kullanılan klasik panjur sistemleri de yoğun sıcak günler ve soğuk kış günlerinde, yoğun yağmurlar için oldukça avantaj sağlamaktadır. Çoğu ev hanımının panjur yaptırdıktan sonra çok memnun kalarak daha önce yaptırmadığı için pişmanlık duyması en sık karşılaşılan tepkilerdendir.

Kepenk.jpg

Balkonlar için özel tasarlanmış panjur modeli olmayıp, klasik model kullanılırken, İş yeri, ofis gibi özellikle güvenlik amaçlı kullanılan kepenklerde birçok model bulunmaktadır. Asıl amacının korunma olduğu göz önünde bulunduran sağlam ve güvenlik açısından oldukça donanımlı olan otomatik kepenk sistemleri, görselliğini de önemseyerek üretilmektedir.

Panjur ve kepenk sistemlerine dair tüm ihtiyaçlarınız için en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler