Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Merhaba kış! Merhaba kış dekorasyonu!

Soğuk havaları kabullenmenin en kolay yolu dekorasyon değişikliğidir. Nasıl mı? işte cevabı…

Eylül- Ekim ayı ile kapıya dayanan soğuk havalar kasım ayı ile iyiden iyi den iyiye içeri girdi. Ruhumuzun bunu çok daha hızlı kabullenmesi ve soğuk kış aylarında da mutluluğu ve huzuru tıpkı yaz aylarında olduğu gibi yaşaya bilinmesi için ilk olarak gar dolabınızda daha sonrada evinizde birtakım değişiklikler yapmanız gerekecektir.

kış-ayları.jpg

Yazın ferahlık yansıtan tonları, ince kilimleri, ince tüller içinizi ferahlatan bir yaz geçiriş olmanız kış aylarında da içinizi ısıtan bir dekorasyona ihtiyaç duyacağınız anlamına gelmektedir.

kış dekorasyonu.jpg

Yazlık moddan kışlık moda geçiş nasıl olur?

Evinizin cıvıl cıvıl görüntüsü, yazlık iç ferahlatan renkleri, ince dokuya sahip kilim, perdeleri kışlık moda nasıl çevireceğinizi düşünüyorsanız işe ilk olarak soğukluk veren ve ferahlatan renkleri değiştirmekle başlamalısınız. Hemen belli dokunuşlarla değişeceğiniz renk tonları mutlaka kışa uygun, iç ısıtan modda olmalıdır.

kış dekorasyonu-ustamgeliyor.jpg

Evinizin kış moduna girmesi için büyük paralar harcamanıza gerek yoktur. Ufak ve belli dokunuşlarla eviniz yazdan kışa dönecek ve içinizi ısıtacaktır. Boya değişimi kış dekorasyonu için mutlaka olması ve değişmesi gereken bir unsurdur. Asla atlamamanız gereken ve eğer özel bir beceri ve deneyiminiz yoksa usta ile çalışmanız gereken tek iş boya badana olacaktır.

boya badana.jpg

Bir boya badana usta tutarak evinizi kış moduna sokmak için uğraştığınızda tercih etmeniz gereken renkler şöyle olmalıdır:

  • Kırmızı, mor, mürdüm, turuncu, mavisoğuk- kış- modu.jpgKış dekorasyonu konusunda bir diğer adımı ise kış aksesuarlarına sıkça yer vererek yapabilirsiniz. Yazı anımsatan obje ve aksesuarları ardiye dolabına kaldırarak kışı anımsatan ve içe sıcaklık veren aksesuarlarla süsleyebilirsiniz. Örneğin; geniş vazolarla çam dalları ve büyüklü küçüklü mumlarla mekanınıza anında bir kış ve sıcak mekân havası vermeniz mümkün.

ışıklandırma.jpg

Kışın tercih edeceğiniz ışıklandırmalara dikkat!

Kış aylarında ışıklandırma yaz aylarına nazaran daha farklı bir görev görmektedir. Yazın ferahlığı ve genişliği çoğaltması için kullanılan ışıklandırma sistemi kış aylarında belli saatten sonra daha çok loş bir ortam oluşturması için kullanılmaktadır. Kış aylarında gece lambalarını andıran yan ışıklandırmalar, abajurlar, mumlar oldukça sık tercih edilerek mekâna sıcaklık ve dinginlik katmaktadır.

kış-dekorasyon-ışıklandırma.jpg

Koltuk takımınız tek renk ve açık tonlarda ise üzerine koyacağınız hareketli ve sıcak renklere sahip kırlentlerle koltuğunuzu hareketlendirin ve beyaz olan ana planı arka fon haline getirin. Duvarınıza taş paneller uygulayarak da sıcacık bir ortam oluşturabilirsiniz. Doğal ve endüstriyel bir dekorasyon tarzı olan taş duvarlar içinizi ısıtırken mekâna girenler için psikolojik bir ısıtıcı değerini taşıyacaktır.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler