Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Keman Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Enstrümanın klavyesinde bir yamukluk olması keman eğitimi alırken bir hayli zorlanmanıza neden olabilir.

Uzun zamandır hayalini kurduğunuz o enstrüman için ilk adımı attınız. Kendinize bir keman satın alacak ve seçtiğiniz bir keman kursu için kaydınızı yaptıracaksınız. Bu durumda hem iyi bir keman seçimi hem de iyi bir kurs seçimi yapmanız gerekiyor. Kurs seçiminizi en kolay şekilde yapabilmenizi sağlayacak yöntemi az sonra açıklayacağız. Ancak öncesinde keman alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğinden başlayalım.

Keman Kursu Fiyatları.jpg

İlk defa kullanacağınız kemanın mutlaka el yapımı olması gerekmiyor. Seri üretim bir keman seçimi yapmanız çok daha ekonomik olacaktır. İleride profesyonelleştiğinizde el yapımı bir kemana geçiş yapabilirsiniz. Ancak keman kursu için önerilen genellikle daha ekonomik bir tercih olan seri üretim enstrümanlar arasından seçim yapmanız olacak.

Keman Dersi Fiyatları.jpg

Keman Kursu Öncesinde Keman Seçimi Nasıl Olmalı?

Kemanın boyutunun da size uygun olması gerektiğini unutmayın. Kol ve parmak uzunluğunuz gibi unsurlara bağlı olarak size en uygun olan keman boyunun hangisi olduğunu keman dersi alacağınız hocanızdan öğrenebilirsiniz. Boyutlar genellikle çeyrek, yarım, üç çeyrek ya da tam gibi isimlerle sınıflandırılır. Genellikle gençler ve yetişkinler için ideal olanı tam boyuttur. Ancak yine de eğitmene danışmanızda fayda var.

Keman Dersi.jpg

Enstrümanın klavyesine dikkat etmeniz gerekiyor. Klavyesinde bir yamukluk olması keman eğitimi alırken bir hayli zorlanmanıza neden olabilir. Hatta seslerin doğru çıkmasını da engelleyebilir. Bu yüzden klavye bölümünü dikkatlice inceleyin. Aynı zamanda yay kıllarına ve yay vidasına da dikkat etmeniz gerekiyor. Bir eksiklik olmaması için mutlaka bu bölümleri de gözden geçirin.

Keman kursu.jpg

Keman Dersi İçin Hangi Keman Uygun?

Üzerinde çizik olmamasına ve cilasına da bakabilirsiniz. Ayrıca dış görünümü de sizin zevklerinize uygun olmalı. Tüm bu kriterler doğrultusunda bir enstrümanı seçerek satın aldıysanız, sırada iyi bir kurs bulmak var demektir. İşte bu noktada devreye Ustamgeliyor.com giriyor. Hiçbir araştırma yapmanıza gerek kalmadan kurs bulmak için siteye tıklayarak talep formunu doldurmanız yeterli olacak. Hatta keman kursu fiyatları nedir şeklinde bir araştırma yapmanıza da gerek kalmayacak.
Talep formunu doldurmanız halinde keman eğitimi veren hocalardan ya da keman kurslarından size fiyat teklifleri gelmeye başlayacak. Bu sayede bütçenize uygun ola fiyatı bulmuş olacaksınız. Ayrıca isterseniz daha fazla fiyat teklifi alma talebinde bulunabilirsiniz. Size ders vermeye hazır olan piyano hocaları ile önce telefon görüşmesi yapabilir ve merak ettiğiniz soruları yöneltebilirsiniz.

Keman Dersleri.jpg

Keman Kursu Bulmanın Kolay Yolu Ne?

Sitemizde puanlama sisteminin bulunduğunu hatırlatalım. Gelen teklifleri değerlendirmeden önce puanlarına da bakabilirsiniz. Böylece daha fazla fikir sahibi olabilir ve kendinize çok daha uygun fiyatı sunan bir kursu veya eğitmeni seçebilirsiniz. Hızlı ve kolay yoldan bulacağınız isimle çalışmaya başlayabilir ve mükemmel bir şekilde keman çalma hayalinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Ustamgeliyor.com imkanlarından ücretsiz olarak faydalanacağınızı hatırlatalım!

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler