Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Jakuzi nedir? Ne için kullanılır?

Jakuziyi küvetten ayıran en büyük özellikse jakuzinin masaj yapma özelliğidir.

Jakuzi içerisindeki özel motor aracılığı ile uygun boyut ve tasarım da ki küvetlere monte edilen su kanalları ( jitler ) ile küvetin içine su ve hava püskürten sistemin adıdır.

jakuzi.jpg

Jakuziyi küvetten ayıran en büyük özellikse jakuzinin masaj yapma özelliğidir. İçerisinde bulunan jitler (su kanalları ) sayesinde vücuda yaptığı masaj, SPA esnasında da kullanılmaktadır. Genel olarak sıcak su kaplıcalarında rastlanan jakuzi modelleri evlerdeki banyolarda da rahatlıkla kullanılabilir.

jakuzi ustası ustamgeliyor.jpg


Jakuzi fiyatları?

Jakuzi fiyatları 1.490,00 TL'den başlayan ve özeliklerine, konfor ve boyutuna göre yükselen fiyat aralığına sahiptir. Kimi zaman ikinci el olarak satılan jakuzi sisteminin ikinci el olarak satın alınması hem teknik sıkıntılar çıkabilmesi nedeniyle hem de hijyenik bulunmaması nedeniyle tavsiye edilmemektedir.

jakuzi yapımı.jpg


Jakuzinin faydaları nelerdir?

Jakuzi kasların gevşemesini ve rahatlamasını, sinir uçlarını uyararak kas ağrılarını ve kas tutulmalarının giderilmesini sağlar. Kan dolaşımını hızlandırarak vücuttaki toksinlerin de atılmasını sağlar. Gevşemenize ve uyku sorunu yaşanmamasına da olanak sağlar.

jakuzi yapımı ustamgeliyor.jpg

Suyun rahatlatan gücünü kullanarak uyku öncesi jakuzi kullanımında, uykuya dalma esnasında olumsuz düşüncelere kapılmamanızı ve kaygı, stres gibi olumsuz duygulardan uzak olmanıza yardımcı olur.

jakuzi sistemleri.jpg

Sağlık açısında ruha verdiği fayda kadar bedensel rahatsızlıklarda da sık sık doktorların kullandığı yöntem olarak karşımıza çıkmaktadır (fizik tedavi). Jakuzi aslında eski Türk geleneği olan hamam sisteminin modernize edilmiş halidir. Hamamlara giderek masajlar yaptırmak gevşemek, rahatlamak ve tedavi olmak (vücut ağrılarına) şimdilerde jakuzi ile yapılmaktadır.

jakuzi sistemleri ustamgeliyor.jpg


Jakuzi modelleri
, çeşitleri

Jakuzi modelleri arasında birçok çeşide rastlamanız mümkündür. Her alana ve amaca uygun üretilmiş olan bu banyo aracı, SPA amaçlı alınacaksa belirtilmeli ve amaca uygun olan modeller arasından seçim yapılmalıdır. İki kişilik, üç kişilik olarak değişen jakuzi modellerinde önemli olan ne amaca yönelik bir jakuzi istediğinizdir.

Jakuzi sistemlerine dair tüm ihtiyaçlarınız için en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler