Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

İstanbul boya badana sektöründe neden en önde?

Yeni ev alma ve kiralama trafiğini yoğun oluşu, İstanbul boyacı ustasına duyulan ihtiyacın bir hayli artmasına neden oluyor.

İstanbul boyacı sektöründe yaşanan gelişmenin, yeni yapılan konutlarla alakalı olduğu yapılan araştırmalar sonucunda belirtilmiştir. Depreme dayanıklı konutların yapılmasıyla yıkılan eski yapıtların yerine yapılan yeni binalar beraberinde elektrik tesisatı, su tesisatı ve boya badana ustası gibi ciddi ihtiyaçlara da gerek duyulmuştur.

Boya ustası arıyorum.jpg

Boyanan büyük ve yeni konutların dışında yeni ev alma ve kiralama trafiğinin de yoğun oluşu İstanbul boyacı ustasına duyulan ihtiyacın bir hayli artmasına neden oluyor. Boya badana alanında olan bu yoğun talebin karşılanması için bu alanda oluşan birçok amatör boyacının da türemesi, zaman zaman kişilerin mağdur olmasına da sebebiyet vermekte.

Boya Ustası Antalya.jpg

Boya badana alanında olan ihtiyacınızın giderilmesi için tercih edeceğiniz ustanın mutlaka daha önceki işlerini kontrol etmelisiniz. Kaç yıldır bu işi yaptığını, daha önceki boyadığı alanların resimleri olup olmadığını, işiyle alakalı bir web siteye sahip olup olmadığını gibi sorular sorarak cevaplarından tatmin olmadan karar vermeyin.

boya fiyatları ustamgeliyor.jpg

Fazlasıyla talebin olduğu boya sektöründe boya badana fiyatları ise en sık sorulan ve merak edilen konular arasındadır. Sektöre olan yoğun talepten dolayı çoğalan boyacılardan dolayı değişen fiyatlar, artık hizmetin kalitesini göstermektedir.

Boya ve badana ustası.jpg

Normal şartlarda belli bir standartta olan ve boyanacak mekânın metre karesine göre verilen fiyatlar son yıllarda amatör kişiler tarafından daha az fiyatlara çekilerek iş kalitesinin düşmesine neden olmuştur. Elbette bu her zaman uygun fiyatlara boyayan ustaların amatör olduğu anlamına gelmese de, yapılan işin sektör tarafından kabul edilmiş standartları altına düşmemektedir.

Ev boyası.jpg

Evin metre karesi, oda sayısı ( 1+1, 2+1, 3+1) gibi faktörler boya badana fiyatları konusunda belirleyici etkenlerdir. Fiyat belirlemesi için anlaşacağınız ustanın önceden gelerek keşif yapması gerekmektedir. Duvarda var olan kırık, çatlak, delik gibi altı ile tadilat gerektiren yerlerin usta tarafından daha önce tadilatı yapılarak kuruması için beklemesi gerekir.

boya fiyatları.jpg

Seçeceğiniz boya rengi ve kalitesi hakkında sizi bilgilendirmesi gereken ustanın bu konulardaki deneyimi de oldukça önemlidir. Sizin sevdiğiniz ve talep ettiğiniz rengin odanıza uygun olup olmadığını, odayı karanlık ve basık gösterip göstermeyeceğini gibi bilgileri vererek doğru renk seçenekleri ile sizi aydınlatmalı ve yönlendirmelidir.

Boya ve badana hizmetlerine dair tüm ihtiyaçlarınız için en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler